Electronic Beats Hungary

Egy mobilapp segít rátalálni a bulivécében szerzett barátokra

Mondjuk ki, mindannyian haverkodtunk már egy ponton, valamikor, valahol, de leginkább az éjszaka ledzsalósabb második felében egy sörtől ragadós padlójú, lepukkant retyóban. Egy kis hihihaha egymás jojózó tekinteteire, egy kis eszmecsere a buli elképesztően durva minőségéről, egy kis lelkifröccsbeöntés, ha éppen rászorult a másik fél – vagy mi magunk. Been there, done that, ugye!

Komoly piaci rés, és most betömődni látszik: az angol nightlife-app, a Dusk találta ki, mi lenne, ha egy új szolgáltatással segítenének felgöngyölíteni ezeket a frissen szerzett spancikat.

A dolog pedig működni látszik: az emberek elkezdték beküldözgetni a kis anekdotáikat, amikből a másik fél esetleg magára ismer, ha éppen ugyanerre vetődik.

Igaz, itthon nincs még ilyesmi (de hajrá akárki, aki esetleg megcsinálná), viszont a szigetországi sztorik is remekül festenek. Valaki például azt küldte be, hogyan hallotta meg hangos hezitálását egy másik lány arról, hogy megcsináltassa-e a melleit, ami odáig jutott, hogy a másik lány megadta neki a sebészének a számát, majd megmutatta az alig pár hónapos cicijeit minőségellenőrzésképp.

A Dusk egyébként kutatást is végzett kétezer 18 és 45 év közötti brit bulizóval, amiből kiderült, hogy

az emberek 59 százaléka adott vagy kapott már párkapcsolati tanácsot ezeken a bűnös helyeken,

és (bár ez már inkább vicces) ötből egy ember később véget is vetett a kapcsolatának, vagy újat kezdeményezett a mosdócimbora tanácsa nyomán.

Ebből is kiderül, hogy ha a klubkotyók mesélni tudnának, kapós köteteket lehetne kiadni az anekdotákból. Szóval tényleg igazán nekiülhetne valaki itthon is, hadd harsogjanak a történetek a Flashbacktől az Arzenálig!

Kövess minket, jó lesz:

Published July 08, 2022.