Electronic Beats Hungary

Beton.Hofinak ügye lett a rendőrökkel

Új zenés videójában mármint, hiszen a gengszteréletet továbbra sem gyakorolja. Idei válogatásunk legvéleményformálóbb zsűritagja új daláról annyit mondott nekünk:

“Egy másik számon dolgoztunk Hundred Sins mátraiborzaskafejű testvéremmel, amikor pihenés gyanánt betette ezt a kis zenéjét. Volt egy szövegem, Kolozsvárról Pest fele a vonaton írtam ukrán menekült asszonyok között félálomban éjjel három környékén. Az lett a refrén.”

“A stúdióban kábé fél óra alatt kész volt az egész, aztán lejárt a pihenőidőnk” – mondta Beton.Hofi (egyeseknek: Ádám). Itt pedig tovább mondja:

Persze elkaptuk a műfajhatárokat nagy boldogsággal tágítgató rapper házirendezőjét is, Miki 357-et, aki eleinte az új Snoop Doggos vámpírfilm megtekintésére hivatkozva nem adott nekünk válaszokat, pedig mi igazán kíváncsiak voltunk, mi történik a videóban 01:08 és 04:15 között (lásd alul a timestampet).

Végül egy Columbo epizód megtekintését követően megérkezett a titok nyitja: “Abban a köztes időben elszabadult a pokol, mindenki más bőrébe bújt, így az lett a legjobb döntés, hogy mindenki lelép – Ádámon és rajtam kívül – és elégetjük a bizonyítékot.”

Állítólag erről is készült egy felvétel, amit majd valamikor talán közreadnak. VÁRÓS.

Szédületes bekövetések:

Published August 23, 2022.