Electronic Beats Hungary

A Belau megint szédítő helyekre küld minket álmodozni új videójában

Önismereti célzatú klip szürreális osztrák és spanyol vidékeken, nyármegelőlegző videó szintén figyelemreméltó szpotokon – Kedves Péter és Buzás Krisztián mindig tudta, merre érdemes kiszakadni a mindennapok malmából, hogy az így megszülető, káprázatos tájakat mutató, de mégiscsak a befelé fordulásról és önmagunkra figyelésről szóló képsorok a Belau dalaival is rezonáljanak.

És ez most ismét megtörténik, ráadásul ezúttal a Magyarországra nemrég visszatért alternatív R&B énekesnő, Hien állt a mikrofon mögé.

“Az ember életében mérföldkő, amikor el tudja választani azt, ami valóban szolgálja őt attól, amit szeretne. Egy ilyen emberi nagyságot tükröző művelet az, amely paradox módon vezet el oda, hogy a kettő egyben összpontosul a tiszta elengedés által. Akkor lesz valami a mi szolgálatunkban, ha nem akarjuk, hogy a miénk legyen”

– meséli a zenekar a Faraway című dalról, ami harmadik, Apriori című, utolsó simítások alatt álló albumukról való, ami majd október 27-én lát napvilágot.

Az ország egyik legkeresetteb export zenekara – ami olyan neves nemzetközi fesztiválokon játszott eddig, mint a Primavera, az Electric Castle, a Eurosonic, vagy az amerikai SXSW – a budapesti, november 3-ai lemezbemutatója mellett idén többet között Franciaországban, Belgiumban, Dániában, Lengyelországban, Szerbiában, Csehországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Romániában lép majd színpadra.

Published September 24, 2023.