Electronic Beats Hungary

Agyadra ez a köd szálljon, ne egy másik

Megint betette a lábát az ajtónkon az EXILES, hiszen a kiadó ernyője alatt ismét kinőtt egy figyelemreméltó új release, ami tápláléka lehet a nyitott elméknek.

Asvanyviz2-ről (bocsánat, pontosabban: asvanyviz2!) nem tudjuk, hogy kicsoda, csak annyit, hogy egy fiatal non-binary tehetség, többször feltűnt már a Hyperpop Hungary rendezvényein, volt egy közös albuma a Bandcampes drone metal művész Shum-mal, szerepelt Ukrajnát támogató válogatáson, most meg itt ez az album, ami kísérletezős műfajokfelettisége ellenére (hiszen van benne field recordingos hatású cseppkőbarlangoskodás-szerű cicergés éppúgy, mint disztópikus Arcás szintivillámlások, lábdobok, amik technót idéznek, de közben klasszik IDM-es álmodozás történik felettük, und so weiter) egy élvezhető és kerek mű.

“A projekt egy nagyon furcsa időszak alatt, egyfajta agyi köd tünetei között – mentális tisztaság hiánya, zavartság, fáradékonyság, koncentrációs és memóriazavarok – készült. Ez idő alatt leírtam minden buta gondolatot, amely valahogy áthasította az elmémre boruló vastag nyákréteget, majd megpróbáltam őket dalokká alakítani. Végül ez a teljes céltalanság, amely leírta ezt a periódust, árad a trekkekből, de össze is köti őket”

– így az alkotó. Így meg a lemez maga, ami nem rúg hosszabbra negyed óránál, de ez a rúgás annyira teljes, hogy nemigen hagy maga mellett teret másnak. Jelentsen ez bármit!

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

És ha ez nem volna elég, az album- és trekkborítók mesterséges intelligenciával készültek a címek szövegéből. Pénteken pedig el lehet kapni egy kiváló külvárosi buliban!

Mindenféle bekövetgetések:

Published April 27, 2022.