Electronic Beats Hungary

A világ legkisebb mobil bulihelye bevonult a Guiness Rekordok Könyvébe

Mint a világ legkisebb mobil bulihelye. Ezt egy ausztrál ikerpár, Harry Nathan és Boonie Labrakis hozta össze. Kinek mi a hobbija, ugye.

A Doof Shed, aminek ez a kiváló weboldala van, a következő paraméterekkel rendelkezik: 1,53 centiméter hosszú, 74 centiméter széles és 188 centi magas. De hát jó klubber kis helyen is elfér a megfelelő rásegítéssel, ahogy az ősi germán közmondás is tartja. A Sydneyben élő művészek a miniatűr klubot a zárlat alatt alkották meg, hogy a “saját víziójuk szerint” életben tartsák a klubszcénát (insert proper emojis here).

A Focal hangrendszerrel, Pioneer dekkekkel, klubvilágítással és egy full send gombbal (ez amúgy nyomásra füstgépeket, strobikat és lézereket indít el) felruházott Doof Shed állítólag tökéletesen hozza a klubélményt az alig méter széles falakon belül.

Komolyan természetesen ezt az vegye, aki nem állt sorba a humorért, amikor azt osztogatták, de az biztos, hogy a lockdown-hónapok által legyilkolt klubszcéna jelenségére való legszórakoztatóbb reagálást látjuk itt.

És itt:

 

Kövess minket mindenhol:

Published June 17, 2021.