Electronic Beats Hungary

A helyszín, amire egyetlen dj sem mondana nemet

A valamilyen módon különlegessé tett, például különleges szpotokról sugárzott elektronikus zenei fellépéseknek nagy mostanában a keletje, hiszen valahogy fenn kell tartani a lankadó figyelmet. Emlékezzünk csak DJ Yottóra, aki farkasordító lappföldi hidegből, szinte hóba beásva tolt meg most tavasszal egy dj-szettet, és hát ugye mi sem bírtuk ki, hogy a járvány ideje alatt ne vigyünk fellépéseket extra helyekre, tokaji dűlőktől a civilizációtól távoli tengerszemig.

És itt az újabb jelentkező, a francia Teho, akit a vadító látványokkal dolgozó Cercle videós stábja egészen a svájci Alpok háromezer méteres csúcsáig, a Scex Rouge-ig küldött fel. Megnéztük, és szinte elzokogtuk magunkat, úgyhogy tessék, kapjátok elő a zsebkendőtartót ti is:

A francia gépzenésznek ráadásul tériszonya van, ezért, ahogy fogalmazott, “az első pillanatok a színpadon mindenféle védőkorlát nélkül igazán különlegesek voltak, egészen addig, amíg nem tudtam teljesen kiélvezni a látványt, és amint elkezdtem játszani, villámgyorsan megnyugodtam.”

Ahogy elnézzük a fenti képkockákat, ez nem csoda: magasztos, tiszteletet parancsoló hegyekkel körülvéve már-már szakrális élmény lehetett ez neki.

Published May 15, 2021.