Electronic Beats Hungary

A Facetime segítségével csinálta meg új albumát FKA Twigs

Aztán pedig leforgatta friss videóját, amiben mintha fekete mágia bukkanna fel.

Nem bocsátkoznánk a brit poszt-neo-soul énekesnő erényeinek aprólékos cincálásába, ezt megtettük már ebben a hosszú cikkben. Van azonban itt egy kevésbé apró apropó az énekesnő kapcsán: úton a friss albuma, aminek címe egyelőre nincs, viszont Louis Theroux BBC Radio 4-os podcastjában elárulta, hogy a lemez “oda-vissza, egészében az interneten fogant meg”, legfőképpen FaceTime-on át.

Így dolgozhatott olyan emberekkel, akikkel korábban még sosem, a közelgő album pedig több kollaborációt és vendégszereplőt fog tartalmazni, mint amennyit valaha láttunk-hallottunk mellette.

Amikor a műsorvezető rákérdezett, vajon az albumon tükröződni fog-e a Shia LaBeouffal folytatott, meglehetősen toxikus, állítólag tettlegességig fajult kapcsolata (amiért Twigs egyébként pereli is a színészt), az énekesnő úgy reagált:

Ironikus, de az új zeném jóval könnyedebb, mint amilyet általában csinálok. Talán mert annyi ideig voltam vele a sötétben, hogy most, a lockdown alatt inkább azoknak akartam dalokat írni, akik a legközelebb állnak hozzám, a barátaimnak.

Most, kedd este pedig premierezte is az első dalt róla: a Headie One reppjével megtoldott Don’t Judge Me-ben az ítélkezés, a bullying béklyója alól szabadulni vágyó, (egyelőre még) elveszett lelkek tusáját követhetjük, meg persze FKA Twigsét, ami semmi esetre sem maradhat el, hiszen ő maga a tánc.

Published January 26, 2021.