Electronic Beats Hungary

2024-ben is keressük a legtrúbb hazai zenéket

A zenei ötletek szétfeszítik egyes hazai hálószobák, kisstúdiók, albérletek falait. Ezt onnan tudjuk, hogy két korábbi válogatásunkra ezernél is többen jelentkeztek, hogy megmutassák, mire képesek. Az eddig hallottak alapján mi pedig nagyon is tisztában vagyunk azzal, ennek itt még nincs vége.

Továbbá elég végigszánkóznunk a tehetséginkubátorként szolgáló budapesti helyek eseménylistáin, átfutni a Kolorádó vagy a BABAR Project lineupjait, beleolvasni alkalomadtán a KERET-be, bekapcsolni a Lahmacun Rádiót, ártatlanul belekagylózni egy-két beszélgetésbe kedvenc szpotjaink cigizőiben, hogy tudjuk: a kreatív utánpótlás úton van.

Ezért már most, időben szeretnénk jelezni:

igen, a hír igaz, januárban újra elindítjuk a pályázatot!

A SZELEKTOR 2024-re tehát ugyancsak várjuk majd a mindenféle, jobbnál izgalmasabb, elektronikus és nem csak elektronikus zenéket, peak time technótól az előremutató balladákig, forest psy-tól a legborultabb zajongásig. Addig pedig kedvcsinálónak íme a korábbi művek – POP, CLUB és EXPERI kategóriákban -, amelyek közül soknak az alkotója már ott van mindenféle kiváló zenei programok fellépői között.

2 0 2 0 :

2 0 2 2 :

HAMAROSAN JÖVÜNK A RÉSZLETEKKEL!

Kövess minket akárhol: