Electronic Beats Hungary

Itt a 165 BPM nevű parfüm, amit a hardcore techno gyúlékony energiája ihletett

Szóval van ez a niche parfümkészítő cég, az UFO Parfums, ami mögött nem tudjuk, kik állnak, de egészen nyilvánvalóan jártak már az éjszakai élet legfülledtebb szegleteiben. Elég, ha csak ránézünk korábbi termékeik neveire: Liquid, Anal, Hentai.

Ők dobták most piacra a 165 BPMs nevezetű limitált kiadású kölnit, sajtóközleményük szerint a rendhagyó repertoár legújabb tagja “a rave-ek adrenalingazdag ritmusaiból merít ihletet”, valamint tiszteleg a kilencvenes évek Rotterdamjának korai gabbere előtt, de odabiccent a Snakepit-nek is, ami Los Angeles egyik titkos underground verme (ennyiből legalább annyi kiderül, hogy a készítők valószínűleg amerikaiak).

A parfüm bevezetéséhez készült egy szédületes kisfilm is, amiben ilyen párbeszédek hangzanak el amorf állatszerű figuráktól:

– Nem tudom, mit vegyek fel. Buta vagyok és csúnya.
– Gyönyörű vagy! Csak szar az ízlésed.

Az illat számos szokatlan összetevőből készül, amik közel 80 százaléka teljesen természetes. Ezek közé tartozik az aurakária (ami egy chilei fenyőfajta), a Buddha fa (más néven hamis szantálfa vagy sivatagi rózsafa), a Honeysuckle Absolute, az indonéz massoiafa kérge, a Rose Otto (a világ egyik legritkább virágának, a bolgár damaszkuszi rózsának a szirmaiból kinyert illóolaj), a római kamilla, a közönséges jegenyefenyő és a Spikenard, azaz nárdusolaj, amit a Jatamansi nevű növény gyökeréből állítanak elő, és már a Bibliában is említik.

Az illatot az UFO Parfums “sötétnek és keménynek” nevezi, de ezt majd igazolja nekünk az, aki meg is rendeli és használatba is veszi ☻ Várjuk a beszámolókat!

A parfümhöz egy fullos válogatás is készült, nyilván kizárólag 165 BPM-es trekikkel, ezt pedig itt lehet befogadni:

FOLLOW 4 FOLLOW 4 FOLLOW:

Published October 30, 2023.