Electronic Beats Hungary

Videó: Zságer Balázs és Katona Kati fellépése a 2023-as INOTA Fesztiválon

Zságer Balázs és Katona Kati – akik az utóbbi két évben olyan művészeti fesztiválokon léptek fel együtt, mint a római Live Cinema Festival, Patchlab Art Festival, Vision of Sound London, Synästhesie Berlin, de Szöulban és Pekingben is megfordultak – Rendezetlen tér-idő című AV előadása Robert Henkével és Caterina Barbierivel osztozott egy színpadon tavaly Inotán.

Fellépéseiket minden alkalommal befolyásolja a tér, így az Inotai hőerőmű art-brut építészete is izgalmas gellert adott az előadásuknak. A rendezetlenség mértékeként egy immerzív audiovizuális világot hoztak létre, a hangok és a fény spontán és megismételhetetlen konstrukcióját.

Mindezt pedig most utólag is be is lehet fogadni – mi pedig extrán örülünk, hogy nálunk lehet megnézni először. Teljesképernyőt javaslunk 🤙✨

Klikkre indul a videó:

Friss hír, hogy Zságer első szólóalbuma április közepén jön majd ki Aqua Obscura címmel, az anyagot pedig április 18-án a Trafóban mutatja be élőben Takács Dorina, azaz Deva vendégszereplésével. Az eseményen a kortárs ambient egyik nagyágyúja, Abul Mogard és swanasa is fellép.

TOVÁBBI IZGALMAK, HOGY KÉPBE KERÜLJ:

Published March 20, 2024.