Electronic Beats Hungary

Tommy Four Seven mindenki segítségét kéri

“Ez most egy kicsit más jellegű poszt lesz, ha van egy pár percetek…”

– így kezdte legutóbbi bejegyzését a közösségi médiában a techno határait két évtizede feszegető producer, hogy elárulja, amit eddig nem sűrűn szokott: van neki egy másik “hobbija” is a zenén kívül – ez pedig az állati jogok védelme. Amibe beleforgatta a dj-zésből származó fizetéseinek jelentős részét. Pontosabban két üzletbe: a Green Market Berlinbe és a Kaffee Ingwerbe, két vegán víziójú vállalkozásba.

“Aztán 2020-ban a Covid finoman szólva is csavart labdát dobott nekünk. A részletektől mindenkit megkímélnék, de egy vállalkozás beindítása, majd navigálása önmagában is nehéz, nemhogy egy olyan ügy közepette, mint a koronavírus és a lezárások. Ezalatt dj-cuccokat és stúdiós eszközöket adtam el, hogy a Kaffee Ingwer nyitva maradjon. Most, 2023-ban, a gazdasági válság idején a német IBB Bank pedig váratlanul közölte, hogy a Covid-finanszírozást vissza kell fizetni. Hosszú és nehéz küzdelemben bíróság elé vittük ezt, de sajnos vesztettünk. Egyre több független üzlet zár be Berlinben, de mi eltökélten küzdünk ellene, és nem hagyjuk, hogy minden erőfeszítésünk hiábavaló legyen” – folytatja.

“Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy aprócska baj a világban zajló atrocitások sorában, de a támogatásotok azt jelentené, hogy egy jobb, növényi alapú jövő vízióját tartjátok életben.”

És elérkeztünk a lényegig: Tommy támogatásra számít. Kiszámolta, hogy ha csak minden követője csak 1 eurót dobna be, akkor hamar összegyűlne az a 20 ezer euró, ami segítene a vegán helyeinek talpon maradnia.

Ezek a képek a Kaffee Ingwerben készültek, a másodikon pedig Dax J kortyolgatja a vegán flat white-ot, míg az utolsón Tommy Four Seven végez kóstolást (vagy fojtja le a hosszú munkanapot).

Aki segítene az embernek, itt tud donátolni 🖤

TOVÁBBI HÍREINKBŐL:

Published December 14, 2023.