Electronic Beats Hungary

Több technót a magyar nappalikba: mixek a téli tavaszhoz

Ismét bejelentkezett mindenki kedvenc nemzeti ünnepe, a hétvége. Ennek örömére az előzőekhez hasonlóan ismét válogattunk nektek egy jó kis mixmenüt, hogy legyen mivel készülni a táncos megmenetelekre. Reméljük, a végére mindenki a nyitóképen látható 90-es évekbeli rave kiddók hangulatába kerül!

Kezdjük a Bassiani-főváros Tbilisziben született, ma már Brooklynban nyomulgató Punshukunshu friss alkotásával, ami egyórás darkba öltöztetett utazás postpunktól az EBM-en át az iparosodásig:

És folytassuk hazánkfia CVRDWELL-lel, aki elkapja a csuklónkat, elvisz egy okkultista szeánszra új podkesztjének első négy percében, aztán elkezd minket értelmiségi módon letarolgatni, vagy mondhatnánk azt is, hogy utazás a technóbolygó okosabbik oldalán, de inkább azt mondjuk, hogy üssetek rá a playre.

Aki kicsit feljebb kúszna a BPM-létrán, annak az alábbi kevercset ajánljuk figyelmébe, a robbanékony berlini ISMUS brigádnak a mixszériájából (ők egyébként nemrég Budapestet is megjárták), akik mindig figyelnek rá, hogy ki ne fogyjon a ravebenzin a szervezetből. Nemrég Sina XX is csatlakozott a szélesebb értelemben vett famíliájukhoz az I Got You című betonkemény saját trekkjével, most pedig egy mix formájában is bemutatja, hogyan nem osztogat kegyelmet:

A Voxnox-alaptag Lucinee-t nem nagyon kell bemutatni azoknak, akik a hard és ravey techno színterét árgus szemekkel követik, aki viszont nem ismeri, annak ez a friss, eufórikus, nyugalmat nem hagyó koktél eléggé proper bemutatkozás lehet:

A végére nem techno, de egy annál játékosabb mix, ami esélyes, hogy megugráltatja az egész házibuliszobát. DJ Fuckoff hallhatóan azt csinálja, amihez csak kedve van, nincsenek korlátok vagy konvenciók, legyen az komor garage, gengszterkedős elektró, jumping jack klubzene, egyvalamire törekszik: hogy spricceljen a sör és remegjen meg az ócska parketta. Punk attitűd at its best!

Jó bulikat mindenhova, akárhol is legyen az!

Published January 28, 2022.