Electronic Beats Hungary

Délutáni teraszbulival nyitja meg a nyarat a Telekom Electronic Beats a Hotel Budapestben

San Properrel, Yu Su-val és Suzanne Krafttal a lineupban.

Tavaly szeptemberben alig ért véget a Telekom Electronic Beats Festival megnyitója egy Egyetem téri butikszálló tetején Baba Stilzcel (fotóinkkal itt lehet emlékezni), többen már akkor a folytatásról beszéltek. Hallgattunk, figyeltünk, jegyzeteltünk, és úgy döntöttünk, 2019-ben hasonló formában nyitjuk rá az ajtót a forró hónapokra, de eggyel vadabb helyszínen, sokkal nagyobb léptékben, és háromszor annyi külföldi DJ-vel.

Június 8-án a körszállóként ismert ikonikus Hotel Budapestet vesszük gondozásba, ami tizenöt emeletével máig Magyarország legmagasabb szállodája, a budai látképet alapjaiban meghatározó hengeres felhőkarcolóka, ami 1967-re épült fel.

Egy ilyen nevet hordozó, már a falaiból is vastagon történelmet árasztó épület pedig olyan tömegvonzást fejt ki, aminek nem bírtunk, de nem is akartunk ellenállni, úgyhogy

a jóidős lelazulás és koktéllengetős barátkozások középpontjába a találékony, csavaros eszű, inspiratívan ezeroldalú Budapestet állítottuk.

Művészeinkkel ebben a koncepcióban hotelszobákat szabunk át szürreálisra a legfelső szinten (ahol a 360 fokos budapesti panorámát is magunkba szívhatjuk), hasznos gondolatokat hagyunk szárnyalni a Neo Budapesttel közösen szervezett konferencián, mindezt pedig válogatott étel- és italkínálattal fojtjuk le.

Az esemény középpontjában pedig a hotel frissen felújított, kiterjedt teraszára szervezett délutáni buli lesz, ahol az izgalmas hazai DJ-generáció feltörekvőin, a belvárost reprezentáló Pizza Amorén és a Santsat szellemét importáló Adis Abbén túl három pulzáló metropolisz – Los Angeles, Vancouver és Amszterdam – friss hangzást ütögető előadói, konkrétan Suzanne Kraft, Yu Su és San Proper lemezelnek majd egészen addig, míg a Nap korongja le nem bukik a hegyek mögött.

Ismerkedni velük itt lehet, és érdemes is:

Mindenféle egyéb infókért kövessétek a vonatkozó Facebook-eseményt, három hét múlva pedig tali személyesen!

Published May 14, 2019.