Electronic Beats Hungary

Délutáni teraszbulival nyitja meg a nyarat a Telekom Electronic Beats a Hotel Budapestben

San Properrel, Yu Su-val és Suzanne Krafttal a lineupban.

Tavaly szeptemberben alig ért véget a Telekom Electronic Beats Festival megnyitója egy Egyetem téri butikszálló tetején Baba Stilzcel (fotóinkkal itt lehet emlékezni), többen már akkor a folytatásról beszéltek. Hallgattunk, figyeltünk, jegyzeteltünk, és úgy döntöttünk, 2019-ben hasonló formában nyitjuk rá az ajtót a forró hónapokra, de eggyel vadabb helyszínen, sokkal nagyobb léptékben, és háromszor annyi külföldi DJ-vel.

Június 8-án a körszállóként ismert ikonikus Hotel Budapestet vesszük gondozásba, ami tizenöt emeletével máig Magyarország legmagasabb szállodája, a budai látképet alapjaiban meghatározó hengeres felhőkarcolóka, ami 1967-re épült fel.

Egy ilyen nevet hordozó, már a falaiból is vastagon történelmet árasztó épület pedig olyan tömegvonzást fejt ki, aminek nem bírtunk, de nem is akartunk ellenállni, úgyhogy

a jóidős lelazulás és koktéllengetős barátkozások középpontjába a találékony, csavaros eszű, inspiratívan ezeroldalú Budapestet állítottuk.

Művészeinkkel ebben a koncepcióban hotelszobákat szabunk át szürreálisra a legfelső szinten (ahol a 360 fokos budapesti panorámát is magunkba szívhatjuk), hasznos gondolatokat hagyunk szárnyalni a Neo Budapesttel közösen szervezett konferencián, mindezt pedig válogatott étel- és italkínálattal fojtjuk le.

Az esemény középpontjában pedig a hotel frissen felújított, kiterjedt teraszára szervezett délutáni buli lesz, ahol az izgalmas hazai DJ-generáció feltörekvőin, a belvárost reprezentáló Pizza Amorén és a Santsat szellemét importáló Adis Abbén túl három pulzáló metropolisz – Los Angeles, Vancouver és Amszterdam – friss hangzást ütögető előadói, konkrétan Suzanne Kraft, Yu Su és San Proper lemezelnek majd egészen addig, míg a Nap korongja le nem bukik a hegyek mögött.

Ismerkedni velük itt lehet, és érdemes is:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud's privacy policy.
Learn more

Load content

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Mindenféle egyéb infókért kövessétek a vonatkozó Facebook-eseményt, három hét múlva pedig tali személyesen!

Published May 14, 2019.