Electronic Beats Hungary

Hosszabbítunk: március 10-ig küldhetitek a jobbnál jobb zenéiteket! ♡

Nagyon szépen csorognak be a dalaitok, trekkjeitek, számaitok, balladáitok, kompozícióitok, leendő klubhimnuszaitok a postaládánkba a SZELEKTOR idei kiírására. Nagyon örülünk ennek! Keep ’em coming, ahogy a külföldi mondaná.

Többen jeleztétek ugyanakkor, hogy kellene még egy kis idő, meg vagytok csúszva a finomhangolásokkal, tovább dolgoznátok egy-egy zenén. Természetesen nem akarjuk, hogy valaki esetleg csak azért maradjon le a készülő válogatáslemezről, mert nem találta meg a végső csodadelay-t egy szintifutamra, eltűnt a kulcs a garázsstúdióhoz, vagy éppen berekedt a zenekar énekese, szóval

úgy döntöttünk, hogy március 10. éjfélig kitoljuk a határidőt.

További kérdéseitek akadnak? Nézzétek meg a gyakran feltett kérdések szekciót a SZELEKTOR oldalon, hogy feloldódjanak a dilemmáitok!

És olvassátok el, hogy mit üzennek a korábbi nyertesek:

Ne feledjétek továbbá: semmi gond nincs azzal, ha a dalotok még nem teljesen úgy szól, ahogy elképzeltétek – mixing és mastering mankót is nyújtunk majd azoknak, akiket szeretnénk továbbjuttatni, mert az ötleteikkel megvettek minket kilóra. És azon se görcsöljetek, ha épp nem tudjátok eldönteni, melyik kategóriába kellene küldeni a zenéteket, a lényeg, hogy: KÜLDJÉTEK.

Mi és a zsűri is alig várjuk, hogy nekiüljünk az egyre gyarapodó gyűjtemény meghallgatásának, szóval csak ismételni tudjuk magunkat: keep ’em coming ☻

FOLLOW 4 FOLLOW 4 FOLLOW:

Published February 28, 2024.