Electronic Beats Hungary

Végre hallgatható a Stranger Things 4 filmzenéje

Olyan szép, amilyenre számíthattunk, agyi érhálózatokat bizsergető érzelmes analógszintikkel. A Kyle Dixon és Michael Stein által komponált soundtrack 80 trekkre oszlik szét, összesen majdnem három órában, szóval lesz mire elfeküdni a strandon a kövi napokban.

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

A Grammy-jelölt és Emmy-díjas Dixon és Stein által komponált filmzene amúgy máris számos klasszikus 80-as évekbeli zene népszerűségét és hallgatottságát lökte meg újra egy új, fiatalabb közönség körében.

Ez leginkább Kate Bush Running Up That Hill című dalában érhető tetten, amely az Egyesült Királyságban újra a slágerlisták élére került, az USA-ban pedig először került a top tízbe. Az 1985-ös számot egy erőteljes jelenetben használták, ahol Max karaktere a zenét használja fel arra, hogy kimeneküljön az Upside Down-ból és az évad főgonosza karmai közül.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

A negyedik széria most, július 1-től nézhető a Netflixen, és a sajtóanyag szerint tele lesz tinédzserkori drámával (meglepő), szorongással (meglepő!), rohanó érzelmekkel (nagyon meglepő!), ijesztő démonokkal (wow!!), traumatikus múltra visszatekintéssel (!!!) és egy olyan gonosztevővel, amilyen nincs még egy.

Jó hallgatásokat, jó remegéseket a képernyők előtt!

Published July 01, 2022.