Electronic Beats Hungary

Minden hasznos infó egyben a salföldi Palms Trax-bulihoz

Ha eddig kérdőjelek voltak benned, most eltüntetjük őket.

Szóval lesz most szombaton ez a valóságból pár órára kikapcsolós eseményünk a kiváló Palms Traxszel és egy maroknyi irányadó hazai dj-vel, amire már nagyon régóta készülünk, és nagyon jó lesz mindannyiunk számára – nem csak a zenék, de a bomba lokáció és a tervezett körítés miatt is. Most egy gyorstalpalóval szeretnénk a segítségére lenni mindazok számára, akikben még dilemmák úszkálnak a hogyan, mit, mikor kérdéskörben.

☀️ Akkor ez most egy délutáni buli lesz?

Így van. Kettőkor vitorlát bontunk, este tízre pedig már révbe érünk. Fényvédő legyen kéznél!

🕊 És tényleg nem szedtek belépőt?

De nem ám. Legalább ennyivel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy egy évnyi vírustoporgás után végre tényleg felszabadítsuk magunkat és az életre tudjunk figyelni. Azt viszont fontos tudnotok, hogy a kormányzati rendelkezéseknek megfelelően csak 500 fő vehet részt a bulin, így teltház esetén csak a távozók arányában fogunk tudni majd beengedni titeket. Természetesen folyamatosan tájékoztatunk a Facebook-eventben arról, hogy hogy állunk.

📂 Védettségi kelleni fog?

Bár már szinte minden a régi kerékvágásúnak tűnik, igen, a kártyádra vagy az EESZT-mobilapp bemutatására továbbra is szükség van a zenei rendezvények látogatásához.

🚫 A bányatóban lehet csobbanni?

Nem, az érvényben lévő helyi rendeletekhez igazodva ez szigorúan tilos.

🚌 Hogy jutok el a buliba, ha nem autóval jövök?

A transzferbuszunkkal! Mégpedig Ábrahámhegyről. A buszjáratokat a budapesti és részben a tapolcai vonatok érkezéséhez igazítjuk: 14:15 / 16:15 / 18:15. Keressétek a buszt a Telekom Electronic Beats táblával az állomáson! Illetve indul egy másik buszunk is Köveskálról 15:00 és  17:00 órakor, ami megáll Szentbékkállán és Mindszentkállán is, ha esetleg valaki ezeken a helyeken ugrana fel. A buszt Ábrahámhegyen a vasútállomáson, Köveskálon a Káli kövek, Szentbékkállán a kisbolt & kocsma, míg Mindszentkállán a Káli kapocs előtt keressétek majd!

Jöhetsz természetesen a Volán járataival is, Tapolca-Nemesgulács-Ábrahámhegy-Salföld, vagy Badacsonytördemic-Ábrahámhegy-Salföld viszonylaton. A pontos indulásokat a menetrendek.hu oldalán tudjátok megnézni.

De ha a komfort a harmadik neved, akkor természetesen jöhetsz taxival is, mi őket javasoljuk felcsörgésre:

  • Ábrahámhegy Taxi: 06306026963
  • Karesz: 06304511190
  • Balázs (Révfülöp): 06304941736

🏁 És ha autóval jövök?

Akkor gyere, de arra fel kell hívnunk a figyelmed, hogy a helyszínen kifejezetten limitált a parkolási lehetőség, szóval lehet, hogy kicsit arrébb kell majd megállnod.

🎸 Mikor kezd Palmsy?

Neki a naplementesávot adtuk, nyolctól veszi át a gyeplőt és zárja az ünnepet. Előtte a helyi tehetség + Aurin + Adis Abbé + Soundbank adja alánk a lovat.

🍷 A zenén kívül mire számítsak még?

Emelkedett hangulatú vibingra mindenképpen, illetve lesz extraspeciál pizza, hozzáértő által válogatott izgalmas, környékbeli organikus borok, valamint a barátaid.

🎥 Ha nem tudok eljutni, akkor streamelitek ezt is?

Hatalmas IGEN. Szokás szerint a Telekom csatornáján (itt) lesz elérhető az élő videó, és követhető desktopról, mobilról, ahogy jólesik. Állítsatok be emlékeztető: nyomjátok meg a kis harangot:

Minden további infó az eseményben!