Electronic Beats Hungary

Rövidfilm vezet át az első INOTA Fesztivál kolosszális terein

 

Magyarország új, a VEB 2023 EKF program kiemelt támogatásával létrejött fesztiváljának szervezői régóta tudják, hogy mindennapi fotókkal egyszerűen nem lehet jól érzékeltetni az inotai erőmű méreteit és az általa hordozott hangulatot.

Ezért úgy döntöttek, mezei képek helyett összeállnak a 235 Productionnel, és egy rövidfilmben mutatják meg mindezt: a Blade Runner 2049-ben is látott Kazánteret, aminek a lépcsőin Ryan Gosling is mászott lefelé komor tekintettel, a reggelig tartó technomaratonokat ígérő Turbinacsarnokot, a brutalista mennyezetű Zene Háza Koncerttermet, és persze természetesen

az Electronic Beats pres. ENERGY FIELD szabadtéri helyszínét, ami fajsúlyos fellépőket importál a felhőtlen várpalotai égbolt alá (napi bontás itt).

Persze az is egyértelmű, hogy igazán testközelben kelnek életre ezek a terek, szóval érdemes akár már csütörtökről ott lenni. De addig is itt indítsátok a videót:

További cikkek, hírek, izgalmak az INOTA Fesztivál fellépőiről az alábbi gyűjtőoldalon. Találkozunk augusztus 31. és szeptember 3. között!

Hivatalos social stalking: