Electronic Beats Hungary

Na, melyik két ravelegenda került még rá a 90-es évek legjobb kamu partifotójának közepére?

Van egy ember, Jimnek hívják és az angliai Bristolban él. Jim egyszer úgy döntött, hogy Jim’ll Paint It néven az online követőinek kívánságait rajzolja meg az egyik legegyszerűbb, és éppen ezért egyben a legnehezebb módon: Microsoft Paintben, egy szál optikai egérrel. Hogy valamit nagyon eltalált, azt a 800 ezres Facebook-tábora igazolja.

Jim’ll Paint It pedig nem is olyan régen megalkotta “minden idők legkilencvenesévekebb képét.” Ezt itt:

Az ok, amiért írunk erről, az, hogy a képnek most megszületett egy legújabb változata, amire felkerült

két ikonikus figurája a mi jó öreg techno-univerzumunknak.

Mielőtt megmutatnánk a két karaktert, akiket akár meg is tippelhettek, mielőtt még lejjebb görgetnétek, hadd mondjuk el, hogy az új digitális festmény nem véletlenül jött létre: az internet legismertebb technóügyi mémoldala, a The Worst Techno Memes Ever Group Page keze van a dologban.

Ez az elektronikus zenei tematikát elvetemült humorral keverő Facebook-csoport ugyanis most egy kicsit kilépett a hülyéskedésből, és a mentális egészség napja (október 10.) alkalmából úgy döntött, hogy Jimet felkérik a kép elkészítésére, majd a művet elárverezik, és a pénzt a Mind nevű jótékonysági mental health-szervezetnek ajánlják fel.

És akkor most már megmutatjuk az új változatot, tessék majd a közepére fókuszálni:

Úgy is van, Ricardo Villalobos, a mémoldal poénkodásainak örök tárgya, valamint az állkapocsmozgásával és pupilláival az interneten az elmúlt években óriási virális táncot járó Bounce by the Ounce-arc könyökölt helyet magának az új képen.

És ha mindez nem volna elég, Grooves For The Mind címmel lesz egy streamelős adománygyűjtés is a The Worst Techno Memes Ever Group Page szervezésében október 29-én és 30-án, amikor is több mint 60 órányi gépzenét fogadhatunk magunkba 34 művésztől, hét országból, ingyenesen, de nyilván egy donate-gombbal megtámogatva (a lineupot október 18-án hozzák nyilvánosságra). Aki csatlakozna a jó ügyhöz, az itt teheti meg.

👉 Bekövetések itt is, ott is 👇

Published October 12, 2021.