Electronic Beats Hungary

Partiboi69 keményen felültet az érzelmi hullámvasútra

Először 2019 őszén irányítottuk rá a figyelmet az őrült ausztrálra, aki csak úgy megjelent, hozta a ghettotech-es, elektrós, illetve szándékoltan primkó karakterét a félrecsúszott szúnyogszemüveggel, és azonnal jelenség lett, mindenki beszélni kezdett róla.

“Mintha a Worst Techno Memes Ever Facebook-csoport, a viccé avatott posztszovjet rave-fashion, a ronda New Balance cipők és egy adag ketamin szerelemgyereke lenne”

– írtuk akkor, és ennek nyomán lehet szeretni, lehet nem szeretni, és valószínűleg mindenki így is van vele, nagyjából ez a két véglet van, de általában a megosztó figurák mennek nagyot az Élet Iskolájában, ebbe pedig nagyon beletalált az ember, akiről máig nem lehet egyébként sok mindent tudni. A 148 ezer Instagram-követő viszont kifejezetten beszédes.

És most kijött a videója, amit szintén lehet gyűlölni, de az alatta szóló zene egész egyszerűen a nyár slágere. Az egyik legalábbis!

“Csavaros szerelmi történet egykori önmagával” – szól a leírás a klip alatt, amiben tényleg ez történik, Partiboi69 továbbra is korunk legnagyobb komédiása a modern klubzenében. És a helyzet az, hogy akármi is a véleményünk róla, a dilis humorra már régóta nagy szükség volt a magát helyenként túl komolyan vevő villanyzenében.

A trekk amúgy bekerült a mindig friss nemzetközi zenéket szemléző Spotify-playlistünkbe is, kövessétek be itt:

Follow 4 follow 4 follow:

Published July 11, 2022.