Electronic Beats Hungary

Boss bitch vizekre evez új dalában a hazai indie pop Parallel Patternse

A Parallel Patterns alteregóját nemrég életre keltő Nagy Gerda legutóbb dadaista poppal tör rá az érzékszerveinkre, most pedig a szintén a hazai pályát erősítő Imanexperimenttel állt össze, hogy együtt mutassák be, milyen az, amikor igazán kinyílik a szelence. Mi mindig kitörő örömmel fogadjuk, amikor valaki belevág egy bankautomatányi sziklát a petőfirádiós popzene-definíció állóvizébe, úgyhogy ne is magyarázzunk tovább,

itt rögtön indítható a végeredmény, lejjebb pedig érkeznek az alkotók gondolatai:

“Gerdával már régóta ismerjük egymást, de először akkor kezdtünk el igazán bondolni, amikor kiderült, hogy mindketten nagy Ashnikko fanok vagyunk és imádunk otthon a tükör előtt hülyén táncolni. Ezután dobta le Gerda a bombát egy Spotify playlist formájában, amit azokból a boss bad bitch számokból rakott össze, amiket hallgatni szokott. Ráfüggtem és azonnal tudtam, hogy csinálnunk kell egy közös tracket. Az alap kicsit viccből is lett ennyire prosztó, nem akartuk túl komolyan venni a közös sessiont, végig nagyon jól szórakoztunk, később pedig megszületett rá ez a félig rap patkány téma, amire végül a szöveget írtuk.”

“A Rule Dat egyébként azokról a csávókról szól, akik tele vannak mentális és lelki problémákkal, de terápia helyett inkább randizgatni járnak, mert nem akarnak dolgozni magukon vagy sajnálják szakemberre a pénzt, a csaj a randin viszont ingyen van”

– mondja Nita, azaz Imanexperiment, hozzáfűzve, hogy Gerdát a Tokyo Driftre emlékeztette a szintihangzás, ő meg utána napokig arra tombolt otthon, nagyon rossz instant teriyaki tésztát kajált, végül a poén tárgya az lett, hogy ők a Teriyaki Girls. Innen pedig egyenes út lett ez a tésztaevős, giccses esztétika:

Még több jó hazai zenéért a vonatkozó Spotify-playlistünk felé vegyétek az irányt pls.

Follow 4 follow 4 follow:

Published August 17, 2023.