Electronic Beats Hungary

Az Overmono a Boiler Roomban is bemutatta, miért tudnak generációkon átívelni

Az Overmono még októberben letolt egy extraspeciál BR-műsort a manchesteri Warehouse Projectben, Good Lies című debütáló albumukról is válogatva a számokat, amiről annak tavaszi megjelenésekor itt írtunk, aztán a nyár végén vendégül is láttuk őket az első INOTA Fesztivál Energy Field by Electronic Beats színpadán (ami meg így zajlott).

A Russell testvérpár – akiket egyébként korábban külön-külön is komoly szinten jegyeztek a brit elektronikus színtéren: Truss technóval rakta meg a máglyát, a tízessel fiatalabb Tessela pedig törtekkel terhelt, rave-inspirált trekkeket gyártott, köztük ezt a brutál táncparkettrottyantót, ami egyébként egy ponton szintén visszaköszön a lenti Boiler Roomban – természetesen most is megmutatták, hogyan képesek régi barátokként üdvözölhető klubzenei elemekből magas hatékonyságú koktélt keverni. Ami persze pont annyira brit, amennyire lehet.

Szóval most kikerült a live, aminek az ereje még így felvételről is szinte átüti a monitort, úgyhogy indítsatok rá, ennél jobb úgysem történhet így a délutáni éjszakák közepette:

TOVÁBB HÍREINKBŐL:

Published November 22, 2023.