Electronic Beats Hungary

Nem jutsz el külföldre nyaralni? Budapest lesz a megoldás!

Van az úgy, hogy elfogytak a kivehető szabik, elvitték az utolsó jegyeket a legjobb járatra, vagy szimplán csak bevállaltál egy új háziállatot, aki mellől nem szívódhatsz fel egy hétre. Gond egy szál se, elvégre Budapestet víz szeli ketté, programot pedig mindkét partján találsz.

Soul Food – Egzotikus ételekért nem kell fapadosra ülni.

Spórolj meg magadnak egy kontinensközi repülőutat, és nevezz be Amerika tradicionális déli konyhájának ízeire. Ezek a cajun költemények olyan távol állnak a trash hambiktól, mint te a hétköznapok gondjaitól.

Rudas Gyógyfürdő – Víznek víz, és magyarul se kell beszélni.

Talán az egyetlen olyan fővárosi fürdőnk, ami minden turista bakancslistáján szerepel, nem is ok nélkül. Mártózz meg abban a vízben, amiben Ryan Gosling, vagy verj el sakkban egy kalapos urat.

Kertem – Jobb, mint a saját kerted, és biztos, hogy több a kutya.

A városliget talán leghangulatosabb, égősorokkal hangulatvilágított gyűjtőpontja, ahol balkáni érzületű kaják mellett ihatod a minőségi bort, miközben érzésre a város összes kutyája rád mereszti bociszemeit.

Pontoon – A Balaton után a második legjobb alter tengerpartunk.

Csobbanni ugyan nem lehet, de lélektani tényező a víz közelsége, amit ebben a forgatagos nagyvárosban talán itt lehet a legjobban kiélvezni. Hétvégén sűrűbben lakják, mint Chicagót.

Szimpla – Ahol házhoz jönnek a spanolható külfik.

Olyan érzés itt éjszakázni, mintha a legnagyobb kelet-európai kultúrfesztivál foglalta volna el a lakóházad gangját, miközben a sufnituningolt flóratengerben érdekesebbnél érdekesebb arcokba botlani. A nappali órákban kávézásra is tökéletes.

A Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkról bővebben itt!

Published March 03, 2019.