Electronic Beats Hungary

Megszaladt a tegnap este, romos vagy mára? Budapest megjavít!

Túltolt éjszakák után nem szégyen visszavonulni a világ elől és beismerni a vereséget, de létezik pár alternatíva, amivel nem tűnsz el a föld színéről, mégis helyrerázod a kilazult agysejteket. Pörgessétek ki ezt a listát, és estére már garantált a teljes újjászületés!

Kürtös Ételbár – A Keleti mögött is fel lehet tankolni élettel.

Ha azt hitted, hogy a legsűrűbben lakott budapesti negyed csak kebabbal, meg kínai kajával tud szolgálni, akkor van egy jó hírünk. Itt mindent megkapsz, ami kicsit kifőzdés, kicsit otthoni, de mindenképpen nagyon laktató.

Rudas Gyógyfürdő – Ha itt nem ázik ki belőled valami, ahhoz már orvos kell.

Ha a termálfürdő nem önt el ősenergiával, akkor majd egy jóféle szaunázás. Ha az sem, akkor egy gőzkamrába menekülés. Ha az sem, akkor masszázsra is szorítkozhatsz, aztán pedig úszhatsz egy pár mellett tempóban.

Magvető – Agytágítás kávéval és könyvvel.

Egy erős kávéval kinyitod a harmadik szemedet is, a polcról pedig egy tetszőleges könyvet leemelve kitágul az agyad is, újra funkcionális ember lehetsz. Rögtönzött irodának se utolsó, ha lehúz a közeg, amiben üldögélsz.

Élesztőház – Kutyaharapás szőrivel, na meg ironikus névvel.

Ha nem engedsz a másnapnak, akkor pattanj le a romkocsmák origójába, ahol olyan minőségi sörök tárházával találkozhatsz, ami még akkor se tesz tönkre másnapra, ha rászigeteled magad az egyik csapra.

A Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkról bővebben itt!

Published April 01, 2019.