Electronic Beats Hungary

Kezdődik a fesztiválszezon, és a legnagyobb fesztiválokon a Telekom Electronic Beats-el is találkozhatsz

A nyarat mindenki nagyon várja minden évben, a fesztiválszezon pedig gyakorlatilag egyenlő vele, mert hát le is fedik egymást szépen. Ha nyár, akkor fesztiválok, ha fesztiválok, akkor pedig nyár. Idén sem lesz ez másképp, és nagyjából már tudni lehet, hogy hol milyen fellépőkkel kell számolnunk, ha elmegyünk az adott fesztiválra.

Idén a Telekom Electronic Beats-et is megtalálod majd a legmenőbb fesztiválokon, és mindenhol saját helyszínnel, ahol jobbnál-jobb fellépők váltják majd egymást, és van, ahol nemcsak az elektronikus zene jeles képviselői bukkannak majd fel. De kezdjük az elején.

VOLT

A soproni fesztivál idén június 27. és július 1. között zajlik majd, a szokott helyen. A Telekom Electronic Beats színpadon mindennap délutántól hajnalig tart majd a buli. A TELEKOM Nagyszínpadon láthatod majd Ellie Gouldingot, ott tombol majd Martin Garrix és a Pendulum, és lesz Imagine Dragon és Knife Party is. A Telekom Electornic Beats Stage-en a hazai húzónevek (Andro, Karányi, Lofti Begi, Hot X, Gabor Kraft) mellett lesznek majd külföldiek is, mint például Fritz Kalkbrenner, Hernan Cattaneo vagy a Tosca.

EFOTT

Sopron után irány Velence, ahol július 11-17. között rendezik meg az EFOTT-ot. Eredetileg az EFOTT célja az volt, hogy a felsőoktatásban tanulókat mozgásra ösztönözzék, ha valaki nem tudná a betűszó azt jelenti (vagy jelentette inkább), hogy Egyetemisták, Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Ma már sokkal inkább a buliról, és a vizsgaidőszak utáni gőzkieresztésről szól az egész. A Party Arénában zúz majd Borgore, a Vinai és Dyro is többek között.

CAMPUS

Éppen kipihentük az EFOTT fáradalmait, már mehetünk is tovább Debrecenbe, a Campus fesztiválra, ami a Nagyerdei Stadion melletti területen lesz idén is. A fesztivált július 19. és 23. között rendezik meg, és a fellépők névsora rendkívül vegyes a Telekom Electronic Beats nagyszínpadán is. A hazai előadók közül láthatjátok majd például Majkát, a Brothers Company-t, a Wellhello-t és a Tankcsapdát, a külföld popzenéjét pedig a Lukas Graham és a Prodigy képviseli majd.

SZIGET

A hazai fesztiválok királya, vagy inkább császára a Sziget, ami idén is a Hajógyári-szigeten lesz augusztus 9. és 16. között. A Telekom Electronic Beats viszi majd a legnagyobb partyhelyszínt a fesztivál területén, ahol mainstream elektronika legnagyobb külföldi és hazai alakjai váltják majd egymást a pultban. Felsorolni is nehéz, mennyi mindenki fog ott fellépni, elég legyen most csak pár húzónév: Steve Aoki, Paul Van Dyk, Bassjackers, Thomas Jack, Maurice West, Stadium-X és Andro.

Na, veled vajon hol találkozunk?

Published June 11, 2017.