Electronic Beats Hungary

Így öltöznek fel a magyar raverek, ha végre kinyit az ország

Egyelőre még mindig nem pöröghetünk Pacmanként sötét folyosókon át az éjszakában, az oltások felgyorsulásával azonban halványan, mint a horizontot megfestő hajnali napderengés a warmup dj szettje közben, pislogni kezdett valami az alagút végén. Még egy kis idő, amíg újra kijutunk a fényre, és összeállunk egy nagy, vigyorgó masszává, amíg viszont ez nem történik meg, fejben már készülhetünk a nagy napra.

Úgy döntöttünk, reménykeltő célzattal felkérünk pár kedves magyar klubbert, mutassák meg, mibe öltöznének fel abban a pillanatban, hogy lehet menni a buliba, és mondjanak is néhány szót erről, meg arról is, hogyan érinti őket a jelenlegi helyzet. Íme ők, akikkel talán találkoztatok is már sokszor:

Név: Réka

Életkor: 21

Outfit
: “lil bby angel realness, a buffalo meg alap bulizós lépő”

Bulihiány
: “borzalmasan hiányzik, amikor úgy vonultunk az illegálokon, mintha nem lenne holnap”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
“Sentimental Rave-re mennék gondolkodás nélkül!”

Név: Tamás

Életkor: 22

Outfit
: “Nagyon fontosnak tartom támogatni a kedvenc kiadóimat, producereimet, ezért a ruhatáram legkedveltebb gyöngyszemei között szerepel a Turbo Recordings Home of the Hits feliratú biztonsági neonzöld hosszúujjúm, és a Posh Isolation acid wash baszatáskám. A napot egy Exotic Girlfriend sapka takarja, és persze kell a Casio Illuminator óra is, hogy tudjam majd, mikor kezd a kedvenc DJ-m.”

Bulihiány
: “Sajnálom hogy lassan már fél éve nem lehetett ropni sehol a lábam, remélem hogy ezek után egy jobb, dúsabb, és sokszínűbb partivilág fog kifejlődni a jövőben, és egy bulireneszánszban lesz részünk.”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
“oqbqbo!”

Név: Annácska

Életkor: 26

Outfit
: “Egy a lényeg: a fekete árnyalatban passzoljon a feketéhez! Egyébként nincs semmi kikötés, olyat választok, amiben jól érzem magam, legyen az rövid vagy hosszú.”

Bulihiány
: “Ezt szavakkal már nem is lehet kifejezni, vagy ha mégis kéne: KIFESZÍTŐ! Szörnyen érzem magam tőle. A teljes társasági életemtől meg vagyok fosztva, dühít, hogy elvették az összes kikapcsolódási es gőzkieresztési lehetőségem, nem tudom, hogy ezt meddig lehet még így bírni… Nagyon hiányzik a közeg, a dübörgő zene halláskárosodásig, a fények, a füst és a legjobban az, hogy TÁNCOLHASSAK és kiadjak magamból minden feszkót. Semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy meginduljunk, és végre ne kelljen otthon azon veszekedni, hogy ki tesz zenét :D”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
“Jöhet a Sikztah all night long!”

Név: Manna

Életkor: 16

Outfit
: “Nem vagyok híve és nagy szeretője a tipikus fekete, “sportos” raver outfiteknek, szeretek bulikon pont úgy öltözködni mint az utcán, ami esetemben elegáns.”

Bulihiány
: “Nagyon masszívan partiztam minden héten, nyáron akár minden nap a korlátozások előtt, szóval fáj a szívemnek, hogy nem lehet menni felszabadultan táncolni, ismerkedni, emberek között lenni. Szavakba nem tudom önteni, mennyire várom hogy végre el lehessen menni egy buliba.”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
“Nagy kedvencemre és jóbarátomra esne a választásom, Hexcode-ra, külföldiek közül pedig ha választanom kéne, akkor Basswellt nagyon szívesen meghallgatnám játszani.”

Név: Gábor

Életkor: 28

Outfit
: “Fred Perry és Hidegvér. Egyszerű, letisztult és klasszikus.”

Bulihiány
: “A tavaszi leállás még talán jót is tett, de a második hullám eléggé megviselt. Hiányoznak az ismerős arcok, a kedvenc helyeim, a hangulat és a megszokott környezet. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan ott tudjuk folytatni majd, ahol abbahagytuk!”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
“Külföldi dj-k közül Hector Oakst vagy Vladimir Dubyshkint bármikor, hazai fellépők közül pedig Mankindot látnám szívesen újra a pult mögött.”

Név: Gergő

Életkor: 29

Outfit
: “Általában sötét ruhákat hordok, amit szeretek szokatlanná tenni egy színnel, érdekes szabással vagy anyaggal. Szeretem, ha a darabok egyszerűek és kényelmesek, tudok bennünk mozogni, nincs túlspilázva az egész és a look önmagában egy statement. Csak egy dolog van, amit még ennél is jobban szeretek: játszani a külsőmmel.”

Bulihiány
: “Elég aktív éjszakai életem van és alig várom, hogy a tömeg közepén állva lüktessek velük, vibráljon a közeg és felszakadjon belőlem az elmúlt évben fokozatosan felépült nyomás. Azt hiszem, a helyzethez képest egészen jól bírom, de lassan kezdek megőrülni.”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
 “Külföldi fellépők közül leginkább Jasmine Infinitire vagyok kíváncsi mostanság; a Bicep duót pedig mindenképp hallanom kell minél hamarabb. Hazaiak közül pedig Lau vagy Reload szettje lesz az elsők között, amire táncolni fogok, ebben biztos vagyok. Egy tavalyi KATT-os bulin örökre megvettek.”

Név: Katarina

Életkor: 21

Outfit
: “Napszemüveg kötelező, mindig valami kényelmes, letisztult, ez mindig változik, bár leggyakrabban egy színt preferálok, a feketét.”

Bulihiány
: “Szervezőként és aktív résztvevőként rettenetesen hiányzik minden nagyobb esemény, leginkább a szabadtériek, de nem hiszem, hogy különösebb mértékben felforgatta volna vírus az ipart, csak helyezkedni kell tudni, tudod jókor, jó helyen, a jó emberekkel.”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
 “A kedvenc lengyel előadómat, VTSS-t mindenképp!”

Név: András

Életkor: 30

Outfit
: “A felsőt eredetileg a nővérem hordta a 90-es években technóbulikon, úgyhogy kifejezetten szeretem emiatt. Az, hogy ez a társadalmi konvenciók szerint női ruha, egyáltalán nem zavar, és nem is érdekel, szerintem ez egy elavult szemlélet és mindenki jól néz ki abban amiben jól érzi magát!”

Bulihiány
: “Nagyon hiányzik a klubélmény, az életem egy fontos része veszett el, de az ad reményt, hogy szerintem az újranyitás egy új reneszánszt fog hozni a bulizás terén, és jobb lesz, mint valaha.”

Kit hallgatnál meg a nyitás után azonnal?
 “Egy Courtesy & Marum b2b :)”

Kövessetek minket itt is, ott is: