Electronic Beats Hungary

Gesaffelstein erőteljes videóval vezeti fel harmadik albumát, a GAMMA-t

A sötét hangulatokat ipari dobsújtásokkal aládúcoló, majd öt éve egy csomó rajongó megrökönyödésére úgynevezett popzenei fordulattal kacérkodó – hiszen Weeknddel, Pharrell Williamsszel, de még a HAIM indie csajtrióval is csinált zenéket előző lemezére, a Hyperionra – Gesaffelstein elkezdte teaselni harmadik stúdióalbumát, aminek a címe GAMMA lesz.

Az említett előző album a nagynevű vendégekkel az amerikai dance toplista tizedik helyéig kúszott, de a francia producer mintha meghallotta volna az istenadta nép, vagyis a régi követők szavát, vagyis kritikáját, és állítólag most visszatér a régi, nyers hangzásához.

Hogy ez így lesz-e, az március 29-én derül majd ki, amikor tizenegy vadiúj számmal megjelenik a lemez, addig viszont itt fent nézhetjük a beharangozó előzetes klipecskét, erőteljes jelenetekkel. Ezt egyébként Post Malone és FKA Twigs gyakori vizuális közreműködője, Jordan Hemingway készítette.

Amúgy az előző album idején így hangzott egy fullos Gesaffelstein fellépés – azért ember legyen a talpán, aki ne akarna részt venni egy ilyenen:

MÉG TÖBB FRISS ZENE EBBEN A SPOTI PLAYLISTÜNKBEN!

Szociális munka:

Published February 19, 2024.