Electronic Beats Hungary

Galcher Lustwerk nyeste oda a zenét Azealia Banks reppelése alá

Láttunk már furcsa párosításokat a kortárs pop és az elektronikus zene peremén, de ha meg kellett volna tippelni a következőt, az biztosan nem ez lett volna.

Azealia Banks ugye azon túl, hogy amúgy egyáltalán nem készített soha rossz dalokat, azzal vonult be éveken át rendre a zenei lapok hasábjaira, hogy minden botrányhős reppernő legbotrányhősebbike, és ebben a tekintetben szinte saját magára licitál: jellemzően a Twitteren ment neki kábé bárkinek, a listáján eddig olyanok szerepelnek, mint Grimes, Elon Musk, Cardi B, ASAP Rocky, Lady Gaga, Eminem, Lily Allen, Rita Ora, Kendrick Lamar, Funkmaster Flex, RZA, Disclosure, Lizzo, Rihanna, Baauer, Nicki Minaj, Action Bronson, Pharrell Williams, Erykah Badu. Az egyik legerősebb botránya az volt, amikor lecurryszagúzta a One Direction-ös Zayn Malikot, ami miatt rögtön fesztiválszervezők is lemondták a fellépését.

Na, és ehhez az Azealia Bankshez csapódott most a másik véglet, a brooklyni Galcher Lustwerk, aki visszafogott, detroitias deephauzokra reppel szinte suttogva, egy introvertált, kedves, otthonülő ember képét festve magáról. Ki gondolta volna, hogy kettejük képlete működni fog, pedig tessék, itt a bizonyíték:

A Fuck Him All Night Banks közelgő kiadványáról, a Fantasea 2: The Second Wave-ről ugrott le. Az új kislemez artworkjén Kanye West neve látható Azaelia körmein végigzongorázva ¯\_(ツ)_/¯

Published July 11, 2021.