Electronic Beats Hungary

Fotók: így táncoltatok hajnalig az Akváriumban

Ezt a péntek estét nem fogjuk elfelejteni egy darabig! Gyertek kipihenni a fáradalmakat a Lifestyle Marketre délután, este pedig ott folytatjuk, ahol hajnalban abbahagytuk.

Péntek délután a Toldiban kezdődtek meg a programok, miközben javában gyűjtöttétek a pecséteket a BUDAPEST SPOTS WALK állomásokon. A Budapest Underground elektronikus zenei epizódjának duplapremierje duplateltházas volt, és végül majdnem mindenki, aki megvárta a filmvetítés kezdetét, be is jutott, a vártnál is nagyobb érdeklődés ellenére.

Este tíztől pedig az Akváriumban gyülekeztünk az első klubestre, ahol három teremben meg sem álltunk hajnalig. Paramida már-már epikus trópusi house szettje egy másik kontinensre repített minket. A Dalmata Daniel Label Showcase szürreális szalonná változtatta a Volt Lokált. Az Innervisions krú a kiadótól megszokott hatalmas bulit csinált a Kis Hallban, míg Motor City Drum Ensemble kétséget kizáróan alátámasztotta, hogy miért nem kell tekintettel lenni a műfaji határokra!

Ma este folytatjuk többek között Sevdalizával, Modeselektorral, Jennifer Cardinivel és egy Persephone Showcase-zel. Jegyek még online és a helyszínen is kaphatók!

Képek: Soós Bertalan és Erdős Dénes

Published September 21, 2019.