Deutsche Telekom - erleben was verbindet
Electronic Beats Hungary

Így raktuk össze 2020 különös szilveszterét veletek együtt

Hét órás élő megaműsorra vállalkoztunk az óév utolsó óráiban. Két műsorvezető, az abszurd humoráról ismert Pajor Kristóf és a sikidegvagyok Instagramot kezelő-fejlesztő Turai Barnabás foglalta keretbe többtucat zenész és DJ előadását, vagyis a Fran Palermo, a Mary Popkids, a Bohemian Betyars, a Middlemist Red és a Platon Karataev szupergruppja, a La Boum All Stars szuperkoncertjét, illetve Vatsanah, Perrin, Tolo, Mankind + LAU, valamint a svéd-magyar kultúrdiplomáciai kapcsolatok legfőbb ápolója, Kornél Kovács csúcsra járt teljesítményét – de csak miután mindenki negatív tesztet produkált a hírhedt koronavírusra.

Mindennek tetejében pedig ti, a nézők is bekapcsolódhattatok a Zoomon át, ami meg is történt, és imádtuk.

Nekünk pedig itt már csak annyi a feladatunk, hogy megmutassuk, iderakjuk, hogyan nézett ki mindez, a teljes stream visszanézhető ugyanis itt. Érdemes is, mert másodszor is jó:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Itt lejjebb pedig tekintsétek meg mikroképgalériákban a maratoni szilveszter este egy-egy szeletét, kezdve az előkészületekkel és soundcheckekkel – a fotókra klikkelve lehet lapozni:

Így gyúltak meg a rakéták és a live on air felirat a külpesti filmstúdióban:

A La Boum All Stars fellépése:

Végül pedig a lemezlovas szakosztály felvonulása a mixer mögött, míg odakint a többi dolgozó és zenész lazított:

Hogy kiteszünk-e hamarosan még több képet a Facebookra? Egyértelműen igen! Csak arra rápihenünk még kicsit, de addig is lehet minket bekövetgetni ott. De az Instagramon is!

És mindenkinek köszönjük nagyon a részvételt. Nektek is otthon, a Zoom-kamerák mögül. Nélkületek nem jöhetett volna létre.

KÖSZI 💞 BÚÉK!

Published January 02, 2021.