Electronic Beats Hungary

Így raktuk össze 2020 különös szilveszterét veletek együtt

Hét órás élő megaműsorra vállalkoztunk az óév utolsó óráiban. Két műsorvezető, az abszurd humoráról ismert Pajor Kristóf és a sikidegvagyok Instagramot kezelő-fejlesztő Turai Barnabás foglalta keretbe többtucat zenész és DJ előadását, vagyis a Fran Palermo, a Mary Popkids, a Bohemian Betyars, a Middlemist Red és a Platon Karataev szupergruppja, a La Boum All Stars szuperkoncertjét, illetve Vatsanah, Perrin, Tolo, Mankind + LAU, valamint a svéd-magyar kultúrdiplomáciai kapcsolatok legfőbb ápolója, Kornél Kovács csúcsra járt teljesítményét – de csak miután mindenki negatív tesztet produkált a hírhedt koronavírusra.

Mindennek tetejében pedig ti, a nézők is bekapcsolódhattatok a Zoomon át, ami meg is történt, és imádtuk.

Nekünk pedig itt már csak annyi a feladatunk, hogy megmutassuk, iderakjuk, hogyan nézett ki mindez, a teljes stream visszanézhető ugyanis itt. Érdemes is, mert másodszor is jó:

 

Itt lejjebb pedig tekintsétek meg mikroképgalériákban a maratoni szilveszter este egy-egy szeletét, kezdve az előkészületekkel és soundcheckekkel – a fotókra klikkelve lehet lapozni:

Így gyúltak meg a rakéták és a live on air felirat a külpesti filmstúdióban:

A La Boum All Stars fellépése:

Végül pedig a lemezlovas szakosztály felvonulása a mixer mögött, míg odakint a többi dolgozó és zenész lazított:

Hogy kiteszünk-e hamarosan még több képet a Facebookra? Egyértelműen igen! Csak arra rápihenünk még kicsit, de addig is lehet minket bekövetgetni ott. De az Instagramon is!

És mindenkinek köszönjük nagyon a részvételt. Nektek is otthon, a Zoom-kamerák mögül. Nélkületek nem jöhetett volna létre.

KÖSZI 💞 BÚÉK!

Published January 02, 2021.