Electronic Beats Hungary

Bocs, hogy ennyire szexi vagyok: hamarosan befut Anetha debütalbuma

A szinte hiba nélkül magával ragadó, talán a bolygó legszínesebb techno-szettjeit produkáló Anetha bejelentette debütáló albumát, a Mothearth-öt. Az első számot róla lejjebb már lehet is hallgatni, de azt azért még mondjuk el, hogy a tíz trekit tartalmazó nagylemez saját Mama Told Ya kiadóján keresztül jelenik majd meg jövő márciusban, és azt mondja róla, hogy az

egy évtizedes utazását képezi le az éjszakai életben és az elektronikus zenében.

A house, a drum & bass, a trance és a hardcore elemei mind feltűnnek rajta, miközben a sztereotípiák, a nőgyűlölet, valamint a zeneipar és a “szcéna” belső működésének kérdéseit járja körül.

Sorry For Being So Sexy: a lemez első megszellőztetett dala, amiről azt mondja, az egy “jó hangos baszódjatok meg” mindenkinek, aki az embereket és zenét dobozokba akarja rakni, egyben egy dacos vállrándítás a női előadókat érintő kritikákra.

A Mothearth híre nem sokkal a Mama Told Ya húsz trekkes Mille attaques, les vents contrèrent című válogatása után érkezik, amin olyan előadók dolgoztak, mint a Boys Noize, Zoë Mc Pherson, Benjamin Damage, Uncrat és Cerrot, és itt már hallgatható is.

Ez pedig itt Anetha idei nyári veretője a franciaországi Stone Techno gyárbuliból:

MÉG TÖBB PROPER NEMZETKÖZI ZENE EBBEN A FOLYAMATOSAN FRISSÍTETT PLAYLISTÜNKBEN.

Published December 15, 2023.