Electronic Beats Hungary

A The XX harmadik tagja, Romy is becsekkolt egy új dallal

Mialatt várunk-várakozunk arra, hogy a The XX nemrégmúltbeli bejelentése, miszerint új zenével készülnek, testet öltsön, az egyes tagok sem vesztegetik a saját és a mi időnket. Oliver Sim év elején megjelent Hideous Bastard albuma és Jamie XX legutóbbi kislemeze, a Kill Dem (ennek az eredeti elgondolású bulifelvételes videóját itt mutattuk be) után Romy Madley Croft énekesnő is kiadta életének második szólódalát, amin a feltörekvő producerrel, Fred Againnel dolgozott együtt.

A trekk, amit ő úgy hív, hogy érzelmes zene, amire táncolni is lehet, a klubozás gyógyító és közösségi erejéről szól. “Nem kell annyira erősnek lenned” – szól a mindenkinek szóló univerzális üzenet, nagyjából az it’s okay not to be okay párja.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

De ha már így megpendítettük a The XX folytatását is, tegyük hozzá, mert ez sokakat érdekelhet, hogy ezeken a húrokon egyelőre Oliver játszott, aki így fogalmazott: “Ez a zenekar mindig is az otthonom és elsőszámú prioritásom lesz. Normális esetben nem beszélnék Romy és Jamie nevében, de tudom, hogy ők is így éreznek. Azt hiszem, a szólóprojektjeink mindannyiunkat csak izgatottá tettek. Hogy fogják ezek megváltoztatni a zenekart? Mit tanultunk külön-külön? Felvételek persze még nincsenek, de biztosan lesz még zene a The XX-től.”

A The XX egyébként utoljára 2017-ben jelentetett meg zenét.

Kövess minket itt is, ott is:

Published November 15, 2022.