Electronic Beats Hungary

A legjobbak között az INOTA Fesztivál a European Festival Awardson

A nyár végén több mint 18 ezer látogatót vonzó első INOTA Fesztivál a nemzetközi vizekre is beevezni látszik.

A European Festival Awardsra – ami 2009 óta ünnepli az öreg kontinens legjobb többnapos zenei eseményeit – jelentkezett fesztek közül a múlt héten választotta ki a nemzetközi szakmai zsűri a shortlistre kerülő fesztiválokat, köztük a Várpalota melletti erőműben megrendezett négynapos derbit a Best Small Festival kategóriában.

Mi ennek külön is nagyon örülünk, hiszen a pénteki és szombati napokon mi lehettünk a nagyszínpad házigazdái, ami erre a két éjszakára Energy Field by Electronic Beats helyszínné alakult.

Az INOTA Fesztivál csapata izgatottan várja az eredményhirdetést: a szervezők korábban a Music Hungary vizuál díjának átvételekor jelentették be, hogy a 2023-as első etap után 2024-ben új rendezvényekkel térnek vissza az elhagyatott hőerőmű területére.

A 2025-ös év tervei szerint pedig a fesztivál teljes területe ismét megnyílik, hogy egy minden eddiginél nagyobb és gazdagabb élményt kínáljon az INOTA közösségének.

Ez az elismerés persze nem csak a szervezőknek, hanem a lelkes látogatóknak és az illusztris fellépőknek is szól, akik mind hozzájárultak ahhoz, hogy az INOTA a kontinens egyik legkiemelkedőbb progresszív zenei jelenségévé váljon.

A szám szerint 12. díjátadó ünnepséget január 17-én rendezik meg a hollandiai Groningenben. Itt pedig fotókkal lehet nosztalgiázni a nyár végéről!

AZ INOTA SZERVEZŐI DECEMBER 28-ÁN EGY ÉVZÁRÓ TECHNO MENETRE IS HÍVNAK A TURBINÁBA 👇

Published December 19, 2023.