Electronic Beats Hungary

A Disclosure megint berúgja az endorfinmotort

Az angol Howard és Guy Lawrence testvérpárosa még a 2010-es évek elején kezdte elcsavarni a fejeket ünnepélyes, vibrálóan feelgood, R&B-ből és basszuszenékből is kiadósan táplálkozó újhouse himnuszaival (emlékezzünk és pörgessük meg bátran a White Noise-t vagy a Latchet, ami repeatért könyörgött minden egyes lejátszási alkalommal), voltak belassulásaik, dolgoztak mindenféle énekessel Sam Smithtől Lorde-on át Kelisig, jelölték őket idén Grammyre, de egyvalamit nem adtak fel soha: a törekvést, hogy jó érzéseket csempésszenek a füleinken át a lelkünkbe.

És ezt most folytatják: öt napon át öt új dalt osztanak meg a világgal, eddig háromnál járunk, úgyhogy ezeket most el is helyezzük itt. Kezdve a klubokba visszakéredzkedő In My Armsszal:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Folytatva az egy fokkal lejjebb csavart, de még mindig táncos, vokóderes, szaggatószintis Happeninggel, ami bármilyen házihappeninget kiránt a mozdulatlanságból:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

És a nagyon klasszikusan brit garage-os Seductionnel:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Akinek az editek kevesek, az a srácok YT-csatornáján megtalálja a hosszú verziókat is. A tesók amúgy azt mondták a dalokról, hogy azokat a vírus által padlóra küldött klubzenei színtér feltámasztásának vágya inspirálta.

“Megkérdeztük egymást: mit szeretnénk hallani, hogyan néz majd ki az első perc a klubban? Szóval nekiláttunk létrehozni valamit, ami passzolhat ezekhez a varázslatos pillanatokhoz.”

Egyébként a kommentek is magukért beszélnek a zenék alatt: “ez az, amire szükségünk volt, egy újabb Disclosure dal, ami mindent jobbá tesz” / “Semmi sem vidítja fel jobban a délutánt, mint egy új banger tőlük” / “Nem változtak az elmúlt 11 év alatt, hanem fejlődtek, és még messze nincsenek a csúcs közelében.”

Figyeljétek őket, még két új treki jön a következő két napban!

 

Published August 19, 2021.