Electronic Beats Hungary

5 hangulatba rántó mix az utolsó júliusi hétvégédre

Nyitóképen berlini tresoros warmupolók 1991-ből.

Ne is magyarázzuk túl: fontos a warmup, éljen a warmup! Warmup volt, van, lesz. A részünkről most ennek az öt ajánlásnak a formájában. Nyomódjon a play gomb!

Itt is van rögtön az első darab, hipnotikus alkatoknak, suttogósan indítva vágyakról a szabadságra és a szerelemre vonatkozóan, hogy aztán távolba vesző pulzálással folytatódjon, és a táncos tempó ellenére meg is maradjon ezen a misztikusan tekergető trekken. Igazi strandokon elalvós mix, ami persze egy setét bunkerben is izzasztóan működne, a grúz főváros példaértékű technoszcénája által inspirált Concrete Tbilisi podkasztsorozatból, XDJ Ratia keze által:

A kicsit egyértelműbb vonalról itt van a klubber szülők gyerekéből lett feszestechno-félisten, Talismann friss mixe, és esküszünk, nem akartunk feltétlenül Tbilisiben maradni, de hát ez meg egy vadifriss Bassiani podcast, #mitadisten. Hadd szóljon a mennydörgéske!

Megismerkednél a Berghain legújabb rezidensével, aki tíz éve még éppen csak hagyta magát elsöpörtetni élete első technobulijaival, most pedig a szentély legújabb felszentelt pásztorává avanzsált? Íme, Fadi Mohem alig párnapos RA-mixe:

TWR72 arról ismerszik meg, hogy zenéinek van egy senkiéhez nem hasonlítható húzása, és ez az egy órás keveréke is követi ezt a karakánul karakteres, fojtottan agresszív, okosan keményítő irányvonalat:

Aki a varacskosabb, démonokat megidéző, még gabberbe is torkolló sötétkedés híve, annak a legfrissebben felkerült HARD DANCE Boiler Room-mixet tanácsoljuk füllel megtekintésre Myntől. Say no more.

Kedves mulatást mindenkinek!

Nyitókép tehát innen, akit még érdekelnének hasonlók.

Published July 29, 2022.