Electronic Beats Hungary

3 friss klubkész trekk, hogy jól induljon a heted: Kim Ann Foxman, Or:la és Girl Unit

Kim Ann Foxman ezen a héten (április 19-én) adja ki új EP-jét, a We Are Rhythm-et saját SELF:TIMER kiadóján keresztül – ahol állítólag ez csak a kezdet, és úton vannak a további zenék -, ez itt az első dal, és klasszikus eufórikus New York-i vibeot szállítmányoz némi progis beütéssel. Foxmant egyébként nemrég fényes nappal támadták meg Berlinben, amikor barátnőjével kedvesen egymásba gabalyodva sétáltak az utcán éppen arról beszélgetve, hol vacsoráznak majd az egy éves évfordulójukon. Szerencsére már jól vannak, a szerelem és a zene ereje pedig, mint azt tudjuk, úgyis mindent legyőz. Valahogy így:

Szintén nem vár májusig Or:la, aki április 25-én debütál a Fabric Originals-on új EP-jével, a Moonlight Crushsal. Az okosan intrózott első zenét róla, a Howl’s A Howl-t állítólag a mára már kihalt, de az Egyesült Királyságban egykor őshonos farkasok ihlették, akik az ír mitológiában is kiemelt szereppel bírtak. Proper warmup treki:

Ikonika műfajilag a UK Funky és az Amapiano medencéjébe ugrik új kislemezén, amihez Bok Bok, Girl Unit és Aryu Jassika szolgáltatott remixeket – mi a legjobbat tesszük ide:

MÉG TÖBB PATIKA ZENE A NEMZETKÖZBŐL? EZT A SPOTIFY PLAYLISTÜNKET KÖVESD BE, FOLYAMAT FRISSÜL!

Published April 15, 2024.