Electronic Beats Hungary

2024 Legjobb Magyar Zenéi

Ahogy tavaly, úgy idén is elkezdjük egy Spoti-playlistbe szemlézni a legjobb honfitársi trekkeket a szerintünk legjobb nemzetközi dalok mellett. Az már most, az év elején látszik, hogy a hazai zenei paletta is van olyan színes, mint a nagyvilági: csak ebben a laza egy hónapban született izgalmas újhullámos R&B, ultraoptimista post-garage elektronika, fogós csúcsidős techno, nyugodalmas popdal és kisujjból kirázott reppzene.

Szóval jó látni, hogy a kreatív csapok továbbra is elzáratlanok! És ezzel meg is ragadnánk az alkalmat, hogy szóljunk a most beérkező, még fel nem fedezett zenészgenerációnak:

minden műfajban várjuk a zenéiteket új SZELEKTOR pályázatunkon, aminek a végkifejlete ismét egy hármas válogatáslemez lesz.

Induljatok, pályázzatok, mert szeretnénk megmutatni a világnak, hogy léteztek.

És akkor itt a lejátszási lista, amit innentől kezdve az Electronic Beats hazai szerkesztősége folyamatosan frissít, csak magyar producerekkel és zenekarokkal. Érdemes bekövetni:

Aki pedig még vissza-visszahajolna a tavalyi évre, lévén, hogy az is elég kerek volt, az itt tud még egy ideig ráhallgatni a legjobb magyar trekikre:

Kövess minket itt is, ott is:

Published February 11, 2024.