Electronic Beats Hungary

Vibin’ – 3 friss felhozó videó a 4 fal közé, tánccal

Mindannyiunkra ráfér, az biztos.

Ha már a rave-ekre nem mehetünk, illetve hát ugye amennyiben okosak vagyunk, akkor házibulikat sem kockáztatunk (elsősorban nem is csak a saját, de veszélyeztetett és idősebb polgártársaink érdekében), egy mokkáskanálnyi felhőtlen hangulatra így is joggal formálunk igényt.

Összeszedtünk hát pár friss klipet, hogy ha mással nem, úgy ezekkel építsük fel magunkban a jókedvet, sőt, akár egy kis otthontáncolási hajlandóságot. Kezdve például a pszichedelikus-soul énekesnővel, Greentea Penggel, akiről egy kommentelő éleslátásáról már-már hivatalos igazolást kiállítva jegyezte meg, hogy bizony egy fia dala nincsen, ami rossz lenne. Egyébként alig két éve aktív, de az már most elmondható, hogy érdemes lesz odafigyelni rá:

DJ Earl a chicagói footwork műfaj újhullámosa, aki először csak – hát nézzenek oda – táncosként kavargatta a lábait a géppuskagyorsaságú trekikre, majd 2008-as találkozása DJ Rashaddal és DJ Spinnel egy életre meggyökereztette benne az elhatározást, hogy neki is zenéket kell írnia. Ez így is lett, termékenysége mára egy tucat nagylemezre és még annál is több kisebbre rúg, Bass + Funk & Soul című vadiúj albuma a legfrissebb testamentum a műfaj felé, ez a klip meg csak annak nem csinálja meg a moodját, akinek vasbetonból van a szíve.

 

Kedves, lezáró jellegű altatódalunk képsorait pedig aligha kell magyaráznunk bárkinek: a francia YÅ országának gyorsabb és gabber / hardtrance gyökerű technóját képviseli, itt pedig mindannyiunk koronavírus-helyzeten lamentáló kollektív lelkét csomagolta bele öt darab percbe.

Legyen már tánc.

Published December 08, 2020.