Electronic Beats Hungary

Van már programod a hétvégére? Ha nincs, akkor már mondjuk is mi lesz: Közgáz Évzáró Fesztivál!

A Közgázon mindig legendásan nagyok voltak a bulik, már a szüleitek is (sőt talán még a nagyszülők is) tudnának erről mesélni. Úgyhogy abban sincs semmi meglepő, hogy aztán most is tovább ég a láng, de annyira, hogy az évadzáró már jó ideje a Balatonon van, méghozzá az egyik legszebb északi parti településen, Alsóörsön.

Nappal a strandon megy a lazulás, a barnulás, a fröccsözgetés – mindez trendszerűen DJ keverte zeneszóra. Este három helyszínen zajlik majd a buli, melyek közül kétségkívül a nagyszínpad vonzza majd a legtöbb érdeklődőt, ahol a hazai popzenei élet elitjéből olyan kommandók lépnek majd a közönség színe elé, mint például a Cloud9+, a Punnany Massif, a Soerii&Poolek, az Irie Maffia vagy Lofti Begi.

A Telekom Electronic Beats partykaravánja sem hiányozhat erről az eseményről. Keresd a magenta színt június 17-én, amit nem máshol, mint a gördülő pulttá átalakított DJ Truck-unkon és a keresztbe kasul bejárható utánfutó installációnál találhatsz meg. Érdemes velünk tölteni az időt és lőni egy selfiet fesztivál koncertjegyekért, vagy csak lehűteni magad egy kis jégkásával.

Akkor most megkérdezzük még egyszer: van már programod a hétvégére?

Published June 14, 2017.