Electronic Beats Hungary

Úton Route 8 első nagylemeze, és már bele is lehet kagylózni

Úton, úton, a nyolcas úton! Az első videokliphez tekerj a cikk végére ;)

Route 8, vagy ahogy ismerősei ismerik, Szilvió bő hét éve árasztja el a világot a klubok első soraira opcionalizált zenéivel, aminek a kifutása az lett, hogy a Corsica Studiostól a Panorama Barig, Tokiótól Hollandián át New Yorkig tartottak már igényt a szolgálataira a keverő mögött, késő éjjeli órákban. A hazai house-front elsőszámú exportembere mégis megmaradt annak a fanyar humorú, feltűnésmentes geeknek, aki éveken át külső-terézvárosi emeletes ágyának tövében hegesztette a trekkeket, néha meg printelt magának egy-egy vicces feliratú pólót, olyat, amiért a The Worst Techno Memes Ever Facebook-csoport tagsága páros kézzel kapálózott volna.

Országunk Underground Büszkesége most mérföldkőhöz érkezett: nagylemeznek hívják, és november 20-án jön majd ki a Lobster Thereminnél. Ráadásul egy konceptlemez! Hogy mi a koncept, arról lejjebb, addig ideszúrjuk a belehallgatási lehetőséget:

A Rewind The Days of Youth című, a sima klubtrekkeken bőségesen túlmutató album nem csak azért kapta ezt a címet, mert az alkotó hamarosan betölti a 30-at, hanem mert ténylegesen is egy visszaemlékezős lemez, egy egészen konkrét téma lombikjában foganva.

A teljes album arról szól, hogy reggel hatkor felkelünk a családommal es lemegyünk Hosszúperesztegre a NYOLCAS úton, meglátogatni a nagymamámat, aki persze home made zserbóval vár.

A fenti részletek alapján valóban hamisítatlan autós-utazós anyaggal lesz dolgunk, ahogy a kiadó fogalmazott, olyannal, ami megidézi azt a fajta nosztalgiaittas naplementét, ami mindent mélynaranccsá változtat, amihez csak hozzáér. Az első teljes hosszúságú downtempo számot, amiben az ausztrál énekesnő, Quails énekel, a Lobster Bandcampjén már el is lehet indítani. A többi jön november második felében!

UPDATE: És a remekbeszabott animációs klip is elkészült az előző dalhoz, amivel tényleg mindenki együtt tud érezni, aki utazott már hétvégén vidéki rokonokhoz a faluszélre:

Route 8 - Tomorrow Comes Today ft. Quails

Published September 29, 2020.