Electronic Beats Hungary

Itt a 25. Telekom VOLT Fesztivál utolsó napja

TEGNAP

Az idő ilyen is volt, meg olyan is, de mint mondtuk, aki fesztiválozik, azt nem befolyásolhatja semmi és senki. A Telekom Nagyszínpad tegnap a rockzene jegyében telt, játszott az Ivan and & The Parazol, az Enter Shikari, a Paramore és a Pendulum, ami ránézésre kakukktojásnak tűnik, de aki ismeri őket az tudja jól, ők is úgy nyomják, mintha rockerek lennének. Vagyis annyira még ők sem lógtak ki a sorból.

A Telekom Electronic Beats Stage-en Fritz Kalkbrenner lopta kicsit Sopronba Berlint, majd jöttek a Deadcode-osok, és szétcsapták az éjszakát pazar kis technókkal.

MA

Az utolsó nap mindig kicsit szomorúvá teszi az embert, mert holnap már nincsenek színpadok, se előadó-cunami, se fesztivál. Lehet hazamenni. És a rosszkedv oka az elcsigázottság is; utolsó nap már mindenki nagyon elgyötört és fáradt. De mint mondtuk: semmi nem állhat a féktelen bulizás útjába, még egy kis fáradság és rosszkedv sem. Lássuk, mit nézünk meg ma!

A Telekom Nagyszínpad ma elég vegyes programmal tolja meg az utolsó napi őrületet. Kezd a magyar hiphop popduó, az Animal Cannibals, majd a brit rocklegendák érkeznek, a Cult, akik nem először járnak Sopronban. Utánuk napjaink egyik legizgalmasabb popzenekara következik, az Imagine Dragons, végül pedig a Knife Party, akik ha nem is szó szerint, hanem csak képletesen, de biztosan le fogják bontani a Nagyszínpadot és környékét harsány, szuperveretős EDM-jükkel.

A Telekom Electronic Beats Stage utolsó estéje is kifejezetten változatos lesz, de legfőképpen izgalmas. Magyar fellépők szettjei (Bernáthy Zsiga, Sikztah, Candyman) után 22 órakor igazi downtempo legendák lépnek színpadra, a Tosca Bécsből, akik ezen az estén live act formájában adják elő a dalaikat. Utánuk egy másik legenda, Hernan Cattaneo fogja felpörgetni a bulit, amit idén a Secret Factory zár.

Toljuk meg még az utolsó napot!

Published July 01, 2017.