Electronic Beats Hungary

A Telekom Electronic Beats igazán emlékezetessé teszi számodra is a VOLT Fesztivált!

Mint azt talán már tudjátok jól, idén június 26-án startol el a Telekom VOLT Fesztivál Sopronban, és július 1-jén zárul. A hat nap alatt pedig pazar koncertprogram vár minden fesztiválozóra, az egyebekről nem is beszélve.

Telekom Nagyszínpad

Itt zajlik majd a II. Petőfi Zenei Díj Gála (26-án), itt zúz majd a nemrég új lemezzel jelentkezett Linkin Park (27-én), de lesz még Ellie Goulding a csajoknak (28-án), Pendulum a srácoknak (30-án), Imagine Dragons a fiataloknak (1-jén), a 25 éves szülinapi koncertjét itt tartó Rapülők pedig az örök ifjaknak (29-én). Összességében pedig fergeteges hangulatra készülhetünk az összes napon, amihez 29-én Martin Garrix, 1-jén pedig a Knife Party biztosítja majd a további zenei muníciót.

Telekom Electronic Beats Stage

Ezen a színpadon egyértelműbb lesz a zenei felhozatal: lesz minden, ami az elektronikus zenébe belefér. Az rnb-től és hip hoptól kezdve a trapen és indie dance-en át egészen a house-ig és a minimalig megy majd a diszkózás. Elsősorban a hazai dj-kultúra prominensei pakolják majd itt a lemezeket, de minden napra jut egy-egy jó nevű külföldi előadó is: Alle Farben, Sigala, Lost Frequencies, Fritz Kalkbrenner, a Tosca és Hernan Cattaneo.

Telekom Electronic Beats tér

A szemgyönyörködtető és rengeteg menő meglepetéssel teli helyszínünk biztosan az egyik kedvenc helye lesz a fesztiválozóknak. Aki akar, az kicsit megpihenhet itt, de az se vetődik majd árnyékra, aki szeretné megnyomni a bulit. Mindenre lesz lehetőség, és senki nem fog zavarni senkit.

A tér közepén kap majd helyet a Telekom Electronic Beats Stage, ami nappal remek kis pihenőhely lesz babzsákokkal és kanapékkal várva a megfáradt fesztiválarcot, éjjel pedig végkimerülésig pörög a buli. Nappal a már ránézésre is vonzó installációnkban is folyik majd az élet. Lesz telefon-töltőállomás, ha lemerülnél, párakapu, ha kitikkadnál, kreatív testfestés, ha valami bohóságra vágysz, magenta libikóka, ha szabadon engednéd a játékos éned.  És akkor még nem beszéltünk az ide is velünk tartó DJ járgányunkról, vagy a magenta hűsítők lelőhelyéről, a BeatBarról. Többet nem is mondanánk, mert mi marad így a felfedezés örömének?

Találkozzunk Sopronban veled is, irány a Telekom VOLT Fesztivál!

Published June 21, 2017.