Electronic Beats Hungary

Különleges hotelbulit visz a város tetejére a Telekom Electronic Beats Festival, izgalmas svéd DJ-vel és szürreális szobákkal

Szeptember 13-án csütörtökön a főváros közepén, az idén tavasszal megnyílt Hotel Rum legfelső szintjét foglalja el ugyanis a fesztivál, afféle előzetes warmupként, de úgy, hogy szálláshely hetedik emelete ennyire nem csapott még le az érzékszervekre.

Az Egyetem tér tetején található helyszínre való felliftezést követően

több különböző szobába lehet majd benyitni, amelyek mindegyike egy-egy meghatározott tematikára épül.

Az egyiket például már biztosan elfoglalja magának az Independent Label Fair, a remek magyarországi független lemezkiadókat összefogó és népszerűsítő kezdeményezés – ráadásul a Sennheiserrel összefogva: high-end fejhallgatókkal lehet befogadni kitűnő fekete lemezeket.

A legfelső emeletre lesz a menet

Az évek óta nemzetközi szinten is elismert elektronikus zenei képzéseket indító imPro School vezető oktatója, Iamyank is beköltözik a hotelbe egy Zen Roommal. Itt végtelen hangtextúrákhoz csatlakozhatunk majd, és meggyőződhetünk arról, hogy

lehetséges-e egy hotelszoba méreteinek illuzórikus kitágítása a zenén keresztül.

Korábbi EB.TV Hungary szereplőnk, Besnyő Dani hasonlóra készül egy másik szobában, csak ő a fény fegyverével, a Kitchen Budapest pedig egy olyan társasjátékba rántja be a gyanútlan látogatót, amit mintha 2038-ból teleportáltak volna ide.

Aki pedig az elektronikus zene aktuális hazai állapotaira kíváncsi, az részt vehet az idei Alkotótáborban nagy sikert aratott kerekasztalbeszélgetés folytatásán, a hazai technóközeli színtér megmondóembereivel, akik ezúttal nem csak azt bolygatják meg, hogy hová tart az elektronikus zene Magyarországon, hanem azt is, hogy a szakma és a piac szereplői hogyan tudnák jobb irányba terelni erőfeszítéseiket egy még erősebb jövő érdekében.

Most már elárulhatjuk: igen, Baba Stiltz a házban

Végül az esti hotelfoglalást más nem is helyezhetné keretbe, mint egy körpanorámás bónusz buli, amin nem csak a legelőremutatóbb hazai label, a Farbwechsel zenészei – S. Olbricht, AiWA és Imre Kiss – lépnek fel, de Svédország legkomolyabb hajzatú fiatal producere, az Axel Boman és Kornél Kovács Studio Barnhus kiadójánál is sűrűn megforduló Baba Stiltz, aki évek óta tudatosan csempészi vissza a humort a klubzenébe.

A Pop Up Hotel befogadóképessége erősen limitált, ezért úgy döntöttünk, hogy nem árulunk rá jegyeket, hanem nyereményjátékot indítunk, és a szerencsések juthatnak be végül. Részletekért klikkelj a Telekom Electronic Beats Hungary vonatkozó Facebook-posztjára!

A szeptember 13-15. közötti fesztiválon lesz még erőteljes DJ-maraton, a szombati napon ügyes hazai dizájnereket és elektronikus zenészeket felvonultató ingyenes Lifestyle Market, valamint egy szuper hajósbuli a német tINIvel.

Jegyek a zenés programokra errefelé!

Published September 07, 2018.