Electronic Beats Hungary

Tegnap vihar tombolt Sopronban, ma pedig a tömeg fog. Itt a VOLT 2. napja

 

TEGNAP

Szóval tegnap a fülledt időre villámlással, dörgéssel megjött a vihar, és akár beszédesnek is mondható az, hogy épp a kiváló Vad Fruttik koncertjét kellett miatta félbeszakítani. De tegnap diszkónap volt, és akik ebbe a kosárba tartoznak, ők mégse hagyhatták annyiba a táncot.

Ellie Gouldingnak, a britek egyik kedvenc énekesnőjének fellépése igazi csajos koncert volt, és még épp megúszta az esőt. A Wellhello két nappal korábbi, Petőfi Zenei Díjátadó Gálán megnyert szobrocskájának (év dala) méltó megünneplése példás hangulatban zajlott. Ez volt a Telekom Nagyszínpad, míg a Telekom Electronic Beats Stage-en a feltörekvő Sigala osztotta a diszkóritmust, majd jött a Tesco Disco és az indiepop-őrület.

MA

A Telekom Nagyszínpadon ma szinte végig “magyar nap” van: rock’n’rollal kezdünk, jön a Supernem, majd nosztalgikus időutazásra megyünk a 90-es évekbe az idén 25 éves Rapülőkkel, majd a Punnany Massif következik, akik az idei év VOLT himnuszát is elkövették. Aztán az est egyetlen külföldi fellépője zárja a nagyszínpados sort: érkezik a nagyívű elektronikus popslágereinek mestere, a holland Martin Garrix.

A Punnany és Garrix között átnézhetünk az OTP Juniur – Petőfi Nagyszínpadára, ahol épp a Years & Years fog játszani, ami éppen jó felvezetés lesz a Telekom Electronic Beats Stage éjszakai kínálata elé.

A Telekom Electronic Beats Stage-en ma erősen eurodiszkós-trance-es lesz a program. Este a pultba lép Sterbinszky és a Stereo Palma, majd éjfélkor körül kezd az év DJ-je (Petőfi Zenei Díj), Lotfi Begi, akit a belga Lost Frequencies követ, őt pedig az egyik legvonzóbb hazai DJ, Metzker Viktória.

Published June 29, 2017.