Electronic Beats Hungary

Csakazértis Szilveszter: hiába a kijárási, nekünk van egy megoldásunk

👉 FB event: bit.ly/TEBNYEEvent
👁 YT stream:  bit.ly/TEBNYEYT
⚡️ Zoom buli: bit.ly/TEBNYEZoom

Idén utcára lépéstől és egymásra izzadós buliktól mentesen kell szevaszt intenünk ennek a hihetetlen évnek, ezt már tudjuk. De jó tudni azt is (wink-wink), hogy ez mégsincs teljesen így: csinálunk ugyanis valamit. Valamit, amibe mindenki beszállhat otthonról is, a kanapé koronamentes biztonságából, mármint aktívan, bele a közepébe, mert egy csomó zenekarral és dj-vel partizhat együtt. Miközben mégsem megy sehova, hiszen azt rendelet tiltja.

De hagyjuk a ködösítést, itt a lényeg:

Szilveszter éjjel bekapcsolódhatsz egy olyan, hat órán át tartó buliba, amiben nem csak nézőként vehetsz részt.

Hanem sokszázadmagaddal együtt, messziről táncolva, virtuálisan ökölpacsizva, közösen alakítva azt. Ez a Csakazértis Szilveszter 2020.

A sztori úgy mozdul ki az egyirányú videóstreamek dimenziójából, hogy a Zoomon keresztül társulhatsz majd hozzánk és a többi résztvevőhöz, lehetőleg minél kreatívabb körítéssel, mert annál valószínűbb, hogy adásba kerítünk Téged is. Alakítsd a többi otthonmaradóval a közös óévbúcsút és újévhellót, miközben retinafaragó vizuállal és élő zenei produkciókkal körbeölelve pukkanhatnak a pezsgők, mindannyiunk közös szilveszteri showműsorában!

A titkos helyszínen velünk lesz a La Boum szuperprodukciója, azaz a Fran Palermo, a Mary Popkids, a Bohemian Betyars, a Middlemist Red és a Platon Karataev egyszerre a színpadon, továbbá Vatsanah, Perrin, Tolo, LAU és Mankind, illetve

Kornél Kovács és Axel Boman svéd királyi duója! 💥🍾

Szóval kössük össze közösen a sok kis hangulat-fénypontot, hogy azokból egy nagy fényvulkán legyen, ami az égig törve csillámló kupolaként omlik végül Budapestre, az országra, összekötve minket a távolból is, hiszen úgyis minden: egy. A Zoomot pedig már most érdemes letölteni.

Facebook-esemény itt. Yalla!

Published December 20, 2020.