Electronic Beats Hungary

Rápihenő napok és sűrű napok – programajánló a jövő hétre

A hét első három napját rápihenéssel töltjük jövő héten, hogy az utána következő hármat viszont bírjuk erővel és cérnával, majd jön a vasárnap, amikor pedig végre megpihenhetünk a húzós napok után.

Colorstar – szeptember 14., Kobuci Kert

A space rock és az elektronikus tánczene halmazok metszetében helyezhetjük el a 21 évvel ezelőtt alakult zenekart, akik 2 évvel ezelőtt teljes átalakuláson mentek át, majd idén tavasszal kiadták In Da Mix című remixalbumukat. Koncertjükön vaskos pszichedelia, felhők közé elszállás és vad törzsi tánc várható.

Vad Fruttik – HighTech /Anima Sound System – szeptember 15., Budapest Park

Jogosan merülhet fel az olvasóban, hogy mit keres egy alternatív rockzenekar a Telekom Electronic Beats oldalon, a válasz viszont egyszerű. Az elektronikától sosem idegenkedett Vad Fruttik HighTech programja keretében a legnagyobb sikereiket fazonírozták át elektronikusra, és a Budapest Parkba ezzel a csomaggal érkeznek, és hogy még véletlenül se legyen zenei félreértés, a hangulatot az éppen újjáalakult Anima Sound System friss technója fogja felvezetni.

Y-Production in the Park / Radiozora edition – szeptember 15., Budapest Park

A Vad Fruttik után akár maradhatunk is, Budapest legkedveltebb szabadtéri helyén, ahol este 22 órakor kezdődik és napfelkeltéig tart az Ozora fesztivál szervezőinek nyárzáró bulija. A fellépők a hazai goa/psy-trance szcéna jól csengő nevei: Wegha, Space, Tsubi és Hruscsov.

Solarstone – szeptember 15., Akvárium

Még mindig 15-nél maradva, mozduljunk be a városba, egészen a közepébe, ahol az Akvárium Klubban aznap este ünnepelni fognak a trance rajongói. A műfaj egyik alaparca, a Magyarországon még sosem járt Richard Mowatt, vagyis Solarstone lép fel, és mondja el zenében, hogy mi is az a révülés és elszállás úgy isten igazából. Nagyon várós!

Tisoki / Graphyt – szeptember 15., Dürer Kert

És még mindig nem fújt ki 15-e! A Liget mellett található Dürer Kertben a Black Trap kollektíva tartja idényt nyitó partyját – micsoda meglepetés! – Big Season Opening Party címmel, amire a bass music szcéna két nagyágyúját sikerült megszerezniük: Tisoki a ködös Albionból érkezik, míg Graphyt pedig egyenesen Párizsból.

https://www.youtube.com/watch?v=PE2gMQiji68

Passed – szeptember 16., Mika Tivadar Mulató

Másnap este a hazai elektronikus zenei popzenekarok – ha lehet ilyet mondani – legcukibb formációja, a Passed lép fel, de ezúttal nem koncertet adnak, hanem egy ide kerekített DJ-szettel lépnek fel. Csupa olyan előadót és számot fognak érinteni ezen az estén, aki és ami a legnagyobb hatást gyakorolta a zenéjükre.

Friction & Dieselboy – szeptember 16., Akvárium

A Bladerunnaz erősen kezdi el az őszi szezont. Első bulijukra a drum&bass-jungle zene két nagy nevét is elhozzák. A BBC Radio 1 drum & bass műsorát vezető, az egyik legtechnikásabb DJ-nek tartott Friction Angliából érkezik, míg Dieselboy pedig az USA-ból, ahol ő számít az első számú vadnak az ottani szcénában. Fel kell kötni a gatyát, mert meg leszünk táncoltatva alaposan.

Molly – szeptember 16., Corvin Club

A Move és a Vinyl&Wood közös szervezésű bulijára, az egykori Corvin áruház tetejére egy igazi francia szépség érkezik, aki ráadásul még elég jó DJ is. A franciás hagyományok ápolója ő, aki elsősorban technót pakol, mellé pedig persze egy kis house-t is, mert anélkül meg nem francia DJ egy francia DJ.  Elég különleges estére számítunk.

Published September 10, 2017.