![](https://res.cloudinary.com/electronic-beats/c_fit,q_auto,f_auto,w_1920/stage/uploads/sites/8/2019/06/Pizzica_fekvo.jpg)
Pizzica
Őszintén és kitartóan, odafigyelve alapanyagokra, a 70 órán át tartó kelesztésre, egész nap felügyelve a sütést
Paolo nem csak egy dél-olasz csávó, aki elkezdett pizzát sütni Magyarországon, hanem egy dél-olasz csávó, aki szülővárosában bakancsban járt le a tengerpartra, goth DJ-ként feketében járt, és ezt Budapestre érkezésekor sem adta fel: már napokkal a költözése után a Kék Yukban játszotta a mindenféle komor wave-et, ma pedig az Ipari Szakadárok tagja. Mindeközben azonnali haverkodásra kapható jellem, aki nappal a Nagymező utca legmenőbb kajáltatóját viszi öccsével, őszintén és kitartóan, odafigyelve alapanyagokra, a 70 órán át tartó kelesztésre, egész nap felügyelve a sütést, vágva hazájához méltóan négyzetesre és nem háromszögre a pizzát, és még arra is marad energiája, hogy kiállításokat vigyen a Pizzica felső szintjére.
Nyitvatartás: H-P 11-16
Cím: 1065 Budapest, Nagymező u. 21.
Honlap
Facebook
Instagram
Published June 11, 2019.