Electronic Beats Hungary

Nyíregyházi vagy és nincs még programod ma estére? Gyere a FŐHE-re!

A Nyíregyházi Egyetem saját fesztiváljának második napján is izgalmas koncertek és hedonista partyk szerepelnek a repertoáron. Reméljük, nem bizonytalankodsz, és ott leszel, de ha még nem döntöttél, akkor segítünk kicsit.

Halott Pénz

A hazai popzene egyik állócsillaga évek óta a Halott Pénz, akik nevezetesek arról, hogy iszonyat jó bulikat tolnak. És ha ez így van, akkor miért is hagynád ki?

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Soulwave

Az idén 10 éves alterock zenekar a komolyabb pillanatokat képviseli majd a fesztivál mai napján, ami csupa pozitív, jó érzést jelent, úgyhogy bűn lenne kihagyni őket.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Andro

A népszerű DJ szettjeire is hatalmasakat lehet tombolni, szinte mágnesként vonzza be majd a táncparkettre a partyzni vágyókat. Szerintünk te is köztük leszel.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

És ne feledd: a Telekom Electronic Beats utazó bulikaravánja is a helyszínen lesz ma este és éjjel, és számtalan meglepetést tartogat majd a számodra. A már látványra is szupervonzó installáció egy DJ-pultként funkcionáló jeepből és egy keresztbe-kasul bejárható építményből áll majd. Keress minket, ha nyernél jegyet a Gorillaz nyári, exkluzív lemezbemutató koncertjére vagy napijegyet a legtutibb hazai fesztiválokra: VOLT, EFOTT, CAMPUS és Sziget. Ha szeretnél közös szelfit a Gorillaz zenekar virtuális tagjaival, nálunk azt is megteheted. És még magenta színű jégkását is kaphatsz.

Ha még mindig nem bizonytalan vagy, akkor nézd meg milyen volt tavaly a FŐHE Fesztivál 2. napja, és garantáltan nem maradsz otthon.

Published May 18, 2017.