Electronic Beats Hungary

Nyíregyházi vagy és nincs még programod ma estére? Gyere a FŐHE-re!

A Nyíregyházi Egyetem saját fesztiváljának második napján is izgalmas koncertek és hedonista partyk szerepelnek a repertoáron. Reméljük, nem bizonytalankodsz, és ott leszel, de ha még nem döntöttél, akkor segítünk kicsit.

Halott Pénz

A hazai popzene egyik állócsillaga évek óta a Halott Pénz, akik nevezetesek arról, hogy iszonyat jó bulikat tolnak. És ha ez így van, akkor miért is hagynád ki?

Soulwave

Az idén 10 éves alterock zenekar a komolyabb pillanatokat képviseli majd a fesztivál mai napján, ami csupa pozitív, jó érzést jelent, úgyhogy bűn lenne kihagyni őket.

Andro

A népszerű DJ szettjeire is hatalmasakat lehet tombolni, szinte mágnesként vonzza be majd a táncparkettre a partyzni vágyókat. Szerintünk te is köztük leszel.

És ne feledd: a Telekom Electronic Beats utazó bulikaravánja is a helyszínen lesz ma este és éjjel, és számtalan meglepetést tartogat majd a számodra. A már látványra is szupervonzó installáció egy DJ-pultként funkcionáló jeepből és egy keresztbe-kasul bejárható építményből áll majd. Keress minket, ha nyernél jegyet a Gorillaz nyári, exkluzív lemezbemutató koncertjére vagy napijegyet a legtutibb hazai fesztiválokra: VOLT, EFOTT, CAMPUS és Sziget. Ha szeretnél közös szelfit a Gorillaz zenekar virtuális tagjaival, nálunk azt is megteheted. És még magenta színű jégkását is kaphatsz.

Ha még mindig nem bizonytalan vagy, akkor nézd meg milyen volt tavaly a FŐHE Fesztivál 2. napja, és garantáltan nem maradsz otthon.

Published May 18, 2017.