Electronic Beats Hungary

Nézd meg képeken, hogyan búcsúztattuk el ezt a sűrű évet a Madách téren!

Köszi, hogy '19-ben velünk voltatok és egy csomó értékes dolgot húztunk be együtt. Folytköv '20-ban!

December 27-én három nehezen kikerülhető budapesti szpoton, a Központban, a TELEPen és a Printában alkottunk egy buliháromszöget, hogy pulzáljunk egy utolsó vidámat idén. A düsseldorfi furcsahouse-mágus Lucas Croon, illetve a csapatunk tagjaival a nyelvi akadályok ellenére egészen reggelig örömködő portugál DJ Nigga Fox, valamint a kitűnő hazai DJ-k, akik messzi földrészek egzotikus zenéit mutálták össze a friss klubhangzásokkal mind-mind hozzátettek ahhoz, hogy éppolyan elánnal zárjuk le 2019-et, ahogyan berúgtuk az ajtaját – érdekes írásokkal, videókkal, hotelbulival, háromnapos fesztivállal, Budapest Spots programmal.

A Telekom Electronic Beatsszel jövőre is találkozhattok, reményeink szerint az eddiginél is több formában, azon dolgozva, hogy előrelendítsük a hazai elektronikus zenei közösség hintóját, amennyire csak tőlünk telik. Sok hiper ötletünk van, és ezekről időben értesítünk mindenkit 😉

Addig pedig a lenti gombra kattintva nézzétek végig a december 27-ei matiné fotóit. Boldogot, szépet és sikereset 2020-ra!

fotó: Munkácsy Barbara

Published December 31, 2019.