Electronic Beats Hungary

MIXAJÁNLÓ: inotai Voxnoxos újtechnótól a multiszexuális amszterdami house-ig

Ha már beszálltunk a legnagyívűbb nyárzáró buliba, az INOTA Fesztiválba partnerként – mint az open air színpad névadója -, miért is ne indítsuk aktuális mixajánlónkat a masszív lineup egyik arcának friss alakításával? Sept a berlini éjszakákat átrendező, szupernépszerű Voxnox brigád tagja, aki Lucinee-vel közösen érkezik majd megcincálni kicsit a rozsdaövezetet – ez a majdnem kereken egy óra pedig kereken elmeséli, mire számítsunk tőle (szpojler: baszó lábnapra).

Aero az ír techno friss habzásának élém szörfözik, stílusát a műfaj öröksége iránti rajongásának szenteli, szóval semmi esetre sem puhánykodik, cserébe könyörtelenül funky. És producerként is érdemes felírni a nevét: Shelter című, első fizikai kiadványát, ami idén jelent meg, olyanok magasztalták, mint Ben Klock, Dax J vagy DVS1.

Nyessünk vissza kicsit a tempóból, de evezzünk még azért kemény vizeken: Anna Eberg brooklyni DJ, nagy energiájú, feszes groove-os, de érzelmes dallamokkal és még sok minden mással tűzdelt szettjei emiatt az ezer árnyalat miatt egy tizedmásodpercre sem válnak unalmassá, ez pedig hatalmas versenyelőny. Meg is mutatjuk a gyakorlati alkalmazását:

Moody Mehran mixe elejétől a végéig egy nagy életigenlés, amit a berlini Multisex bulisorozat kérésére szállított le. Hiába, ami működik, az működik:

Zárjunk szodisztikált-elmés elektronikával, amire azért meg is lehet mozdulni: Andy Garvey az ausztrál szcéna építője-szépítője, másfél órás utaztatásában trippy, kaleidoszkópikus, egzotikus dimenziókat járunk be, boldogan gurulgató grúvokkal – ha jókor indítod el, a legboldogabb halu lehet a napodhoz. A hetedhez. A hétvégédhez:

(A nyitókép Alan Lodge-tól és egy kilencvenes évekbeli, Castlemortonban tartott rave-ről van.)

Published July 21, 2023.