Electronic Beats Hungary

Teljes egészében nézhető a Mïus fényművészettel gazdagon megrakott, 10 éves jubileumi koncertje

Álmos Gergő Mïus-projektje a gondosan rétegzett, érzelmekből kirügyező analóg hangokról szól, wholesome befogadói élményre utazva, aminek egy ideje már a különböző vendégénekesek is szerves részét képezik. Pár nap híján pontosan egy éve ünnepelte a zenei act fennállásának tizedik évfordulóját, aminek apropóján a Trafóban nagyívű audiovizuális utaztatásba torkollt az élmény: Sztojánovits Andrea fényművész felelt a látványért, akivel a producer már nagyon régóta együtt dolgozik (ketten együtt alkotják a Naked Waves projektet).

A nagykoncerten a zenekar teljes diszkográfiájából felcsendültek számok, ráadásul nem akármilyen vendégcsapat társaságában: Jónás Vera, Hegyi Dóri, Raf Skowroński és Horányi Juli egészítették ki a Mïust a mikrofonok mögött.

Most közzétették a videót a komplett fellépésről:

Az Art Quarter Budapest, a Trafó, a Flashback és a pécsi Fényfesztivál után a Naked Waves experiensz idén utoljára a Turbina nagytermében fogadható be november 30-án, aki tehát lemaradt az eddigiekről, de szeretne egy jobbfajta kicsekkolást a világból egy órára, annak melegen ajánljuk ezekben a hideg napokban.

Published November 23, 2023.